Pilgrim
Veoma poznat
- Poruka
- 11.644
Ja samo dva.
Vi?
Vi?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa nisi posolio dok su se kuvalakrenuo sam baš malopre da ljuštim jedno, a ono poče pola da otpada sa sve sljuskom pa sam odustao
tačnoPa nisi posolio dok su se kuvala
Sledeći put posolitačno
mada sam razvio super metodu za lako ljuštenje...funkcioniše provereno
kad se jaja malo prokuvaju, uzmeš i čukneš ih kašikom viljuškom da ima naprsne ljuska i pustiš da se dokuvaju
voda prodre unutra i belance postane glatko i blago se odvoji od ljuske
nema greške, ali, uskršnja jajca pa nekako ne ide ta metoda
ne funkcioniše to uvek, ponekadSledeći put posoli
Stavis so ili sirce i to je to.tačno
mada sam razvio super metodu za lako ljuštenje...funkcioniše provereno
kad se jaja malo prokuvaju, uzmeš i čukneš ih kašikom viljuškom da ima naprsne ljuska i pustiš da se dokuvaju
voda prodre unutra i belance postane glatko i blago se odvoji od ljuske
nema greške, ali, uskršnja jajca pa nekako ne ide ta metoda
stavljao sam i po šaku soli..od slučaja do slučaja, nekad okeej nekad ne,Stavis so ili sirce i to je to.
Ne znam, kod mene je sirce provereno delovalo kad kuvam jaja.stavljao sam i po šaku soli..od slučaja do slučaja, nekad okeej nekad ne,
opvo sa načukavanjem najbolje radi...voda koja prodre unutra napravi ljusku skliskom
sa sirćetom nisam probao, probaću nekom prilikomNe znam, kod mene je sirce provereno delovalo kad kuvam jaja.
Probaj, ne mora puno da sipas, samo malo sirceta klasicnog alkoholnog i vrlo lako se posle ljusti ali ima i fora da jaja stavis u hladnu vodu nakon kuvanja sa sircetom i odmah mozes da ljustis...svakako u oba slucaja se lako ljustilasa sirćetom nisam probao, probaću nekom prilikom
kad pola otpada tokom ljuštenja, popizd živi
nije to stvar da li je posolio ili nije nego su jaja svježa i zato se tako teško ljušte. Da su recimo stara 7-10 dana bilo bi lakše ljuštiti...Pa nisi posolio dok su se kuvala
Hhhhmmmm... ne bi se kladio da je tako.nije to stvar da li je posolio ili nije nego su jaja svježa i zato se tako teško ljušte. Da su recimo stara 7-10 dana bilo bi lakše ljuštiti...

Ja isto ubacujem u vruću vodu.Nekad da bih skratio proces kuvanja ja prvo prokuvam vodu u kuvalo za vodu to traje oko 1 minut onda tu vodu sipam u malu posudu na sporet i sacekam jos 1 minut dok ne pocne da provri voda i jos nekih 12 minuta kuvam jaje plus 1 minut ljustenje sve zajedno oko 15 minuta.
Tako mi objasnio jedan profesionalani kuvar,i ja tako uvek radim.
Dobro..11.Lažeš dok zineš.
Devet???