Koliko ste imali godina kada ste shvatili da ne pripadte okruženju u kome se nalazite?

Ja sam uvek pripadao okruzenju , a to sto ja idem na olimpijade ili pevam po Sloveniji i Italiji to nisam shvatao odvajajucim....i dalje sam ja pripadao svom dvoristu....kao i fudbaleri koji su igrali u prvoj ligi za omladince a bili u mom dvoristu , znaci vozaju me ko vola u fudbalu , ali to ne znaci da cu da im lomim noge ili da ne igram sa njima....

E problem je postao na fakultetu kad su profani poceli da trece i petoplasirane i neke 100 plasirane odjednom stavljaju u timove za nagrade i takmicenje , a oni koji su bili jaci od mene u talentima su duvali samo zato sto su im obicni roditelji....
Tad odjednom pocinjes da dobijas neke cudne 5 i 2, da ima i 2 ocena...
Tad te profa obara i kaze da te obara iako znas zato sto neces da mu budes asistent....i obori te godinu zbog toga...

Tad kad su poceli da kradu po milion dva, pa kad mi je jednom poreska sluzba uoci izbora uzela sa racuna tek otvorene firme sav obrtni novac unapred, procenili koliki ce obrt da mi bude kad prodam ono sto planiram da napravim sa kolegama...unapred.i to puno..ej, i kad mi je posta maznula uplate i nikad nije vratila zato sto su sami pogresili jedan broj interno u transferu....i pravili se blesavi , tad sam shvatio da nije kriminal ono sto sam mislio , krimosi koji saradjuju sa korumpiranim, nego je kriminal drzavni i da sam ja taj koji je meta uvek...

Као да су Марсовци или неки енергетски ентитети завладали људском вољом и њиховом свешћу
Hmmm... Ne znam da li da se složim, ali mi deluje smisleno. 😂
Možda isto percipiramo drugačije, a možda uopšte nismo na istoj stranici knjige. Ne mogu da procenim.

u vrtiću dok sam posmatrala kako ista deca rade iste stvari u isto vreme, i svaki dan i tako u krug.... i njima je zabavno.
Oduševljavaju se svaki dan sa stvarima sa kojima su i juče. :eek:
I držeći se za rešetke metalne ograde, gledala napolje , čekajući da prođe vreme tog cirkusa.
Volela da se igram sama , da mi ne kvare moju maštu. ;)
Imala drugačije teme i interesovanja.

u vrtiću dok sam posmatrala kako ista deca rade iste stvari u isto vreme, i svaki dan i tako u krug.... i njima je zabavno.
Oduševljavaju se svaki dan sa stvarima sa kojima su i juče. :eek:
I držeći se za rešetke metalne ograde, gledala napolje , čekajući da prođe vreme tog cirkusa.
Volela da se igram sama , da mi ne kvare moju maštu. ;)
Imala drugačije teme i interesovanja.
Slični smo duhovno, samo ja sam to shvatio negde u dobu srednje škole. U osnovnoj školi sam se tome opirao i to najviše zbog roditelja koji su mi stalno govorili:"Idi, izađi sa drugovima."

Back