- Poruka
- 85.060
Koliko ste imali godina kada ste shvatili da ne pripadte okruženju u kome se nalazite?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije toliko da li si bolji ili gori već da se ne uklapaš sa većinomSvi koji ste skontali.
Jeste li bolji od okruzenja ili gori?
I po cemu ste bolji?
Vidis u svjetu gdje tvoja puzla moze da se uklopi i ides.Ili strcis na slici,neuklopljen.Nije toliko da li si bolji ili gori već da se ne uklapaš sa većinom
Svi koji ste skontali.
Jeste li bolji od okruzenja ili gori?
I po cemu ste bolji?
Uglavnom konfuzno, nelagodno i pod konstantnim pritiskom.5 или 6 пре школе
Као да си у паралелној димензији
Uglavnom konfuzno, nelagodno i pod konstantnim pritiskom.
Hmmm... Ne znam da li da se složim, ali mi deluje smisleno.Као да су Марсовци или неки енергетски ентитети завладали људском вољом и њиховом свешћу
U srednjoj skoli.Koliko ste imali godina kada ste shvatili da ne pripadte okruženju u kome se nalazite?
Slični smo duhovno, samo ja sam to shvatio negde u dobu srednje škole. U osnovnoj školi sam se tome opirao i to najviše zbog roditelja koji su mi stalno govorili:"Idi, izađi sa drugovima."u vrtiću dok sam posmatrala kako ista deca rade iste stvari u isto vreme, i svaki dan i tako u krug.... i njima je zabavno.
Oduševljavaju se svaki dan sa stvarima sa kojima su i juče.![]()
I držeći se za rešetke metalne ograde, gledala napolje , čekajući da prođe vreme tog cirkusa.
Volela da se igram sama , da mi ne kvare moju maštu.
Imala drugačije teme i interesovanja.
Tu sam potvrdila svoje sumnjeNa Krstarici
Od kada sam svesna svog postojanja....bila sam sretna u društvu svoje mašte, ostali su mi nepotrebno dosađivali....Koliko ste imali godina kada ste shvatili da ne pripadte okruženju u kome se nalazite?
Niko se ne uklapa sa većinom, zato imaš 4-5 drugova, posle 2-3 i na kraju 0-1Nije toliko da li si bolji ili gori već da se ne uklapaš sa većinom