...koliko ste cool i zashto...?:rumenko:

...evo jedna temica za narcisoidne i egoistichne i one koji se takvima prectavljaju...:rumenko:
...molim da se sve vezano za rektalne kvalitete i kapacitete na ovoj temi preskochi, el mislim razlog je vishe nego ochigledan...:(
...i josh da dodam stih nesheg eminentnog umetnika smore krmache "jedna mala brbljivica ti si, kudish konja kog jahala nisi"...:heart:

mooo fayaaaa :lol:

...evo jedna temica za narcisoidne i egoistichne i one koji se takvima prectavljaju...:rumenko:
...molim da se sve vezano za rektalne kvalitete i kapacitete na ovoj temi preskochi, el mislim razlog je vishe nego ochigledan...:(
...i josh da dodam stih nesheg eminentnog umetnika smore krmache "jedna mala brbljivica ti si, kudish konja kog jahala nisi"...:heart:

100 %
Full oprema :)

Zato.... :D

kul sam mnogo
i to zato sto sam bijo sa mnogo riba i zato sto sam ja prava muskarchina a vi ostali niste.
kul sam zato sto sa svojih 160 prijetim zenama na forumu i tako pokazujem svu svoju moc i hwabwost :rumenko:

Jeli bwe Cika Doktore
A da ti malo upoznas dwugawe sa svojim podwizima na ovom forumu?
Pa kad to priznas i kazes koja je, da obavestimo njenog chkade, nije fer da ne zna...a ti da je zenis, kakav je i red
I da joj kazemo kako si se falio po rodnom selu i u toj posti u kojoj shljakas.
A selo malo pa se sve saznalo :)
Jel oces Romeo :)))

e da
kul sam i zato sto ko pickica kukam moderatorima i ne mogu da se kao odrastao covjek izborim sa stalkerom :besna:

Jeli bwe Cika Doktore
Pa kad to priznas i kazes koja je, da obavestimo njenog chkade, nije fer da ne zna...a ti da je zenis, kakav je i red

e da
kul sam i zato sto ko pickica kukam moderatorima i ne mogu da se kao odrastao covjek izborim sa stalkerom :besna:

Jeli bwe Cika Doktore

koliko ste cool

ovoliko
cool0003-1.gif

moo fayaaaaa :lol:

jaja su mi hladna, jel se to računa ?

Back