Koliko Srbija ima kokošaka ?

Neznanko

Iskusan
Poruka
5.497
Boris Tadić danas za medije : Čekaju nas preči poslovi od rekonstrukcije Vlade...

P.S. Gospodo, mi imamo klasičnog šarlatana za predsednika, pre tri nedelje je ničim izazvan najavljivao ozbiljniu racionalizaciju rekonstrukciju vlade...sad priča nešto drugo.
Izgleda da su ga svi otkačili, pa promenio ploču , jer smatra da u Srbiji živi ...bar 6 miliona kokošaka koje ne pamte duže od podneva.

Jos vece su "kokoske" oni koji se Tadicem uopste i bave, ili npr. otvaraju teme o njemu.

Ko vise slusa Tadica?
Управо то хтедох и ја рећи.

Па, баш је велика мудрост, откриће рупе на саксији, да је Тадић будала и демагог.

Много је већи проблем што нам је и читава политичка сцена таква, и тзв. власт и тзв. опозиција.

Одвратна мешавина лопина и демагога.

Управо то хтедох и ја рећи.

Па, баш је велика мудрост, откриће рупе на саксији, да је Тадић будала и демагог.

Много је већи проблем што нам је и читава политичка сцена таква, и тзв. власт и тзв. опозиција.

Одвратна мешавина лопина и демагога.

Naravno, sad otkrivaju "toplu vodu" valjda.

Misliš veći PETLOVI, pošto su kokoške u tvom oboru ...sa tobom na čelu.

Ne, vec bas kokoske.

Ja se Tadicem ne bavim, no ti.

ne valja Tadic, ne valja Vlada,ne valja opozicija, ne valja narod...

pa dobro ljudi,ima li nesto sto valja u ovoj Srbiji?
Кроз чега је све овај народ прошао, какве све власти и режиме, домаће, мирнодопске, и стране, о ратовима да не говоримо, не само за задњих 20, већ 200 година, он је још и одличан народ.

Кроз чега је све овај народ прошао, какве све власти и режиме, домаће, мирнодопске, и стране, о ратовима да не говоримо, не само за задњих 20, већ 200 година, он је још и одличан народ.

znam...zato i reagujem kad se narod naziva pogrdnim imenima...
dobrocudan je to narod i neka sluzi na cast svima koji ga vredjaju

Back