Ankora
Buduća legenda
- Poruka
- 38.332
..napraviti, tolerirati, progutati u ljubavi .. a koliko muskarci ?
Da li ste se svjesno katkad ponizile i poslije se pokajale ?
Da li ste se svjesno katkad ponizile i poslije se pokajale ?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jesam,ali valjda treba nesto i da se nauci iz toga.
Da li ste se svjesno katkad ponizile i poslije se pokajale ?![]()
napraviti? ne razumijem pitanje..napraviti, tolerirati, progutati u ljubavi .. a koliko muskarci ?
Понижења не толеришем...али, питање је шта је за мене, а шта за тебе понижење...napraviti, tolerirati, progutati u ljubavi .. a koliko muskarci ?
ponizavati? nikad.
tolerisati, i progutati..cesto.
i da, kad volim muskarca, mnogo, mnogo toga sam spremna da uradim zbog njega. i da, to me odvelo na bas niske grane u jednom momentu mog zivota.
tad sam naucila da ni zbog koga ne mozes prestati da budes ono sto jesi, i to je ona granica gde treba stati. jer ljubav ima smisla samo ako smo zbog nje bolji. ne ako smo gori.
ponizavati? nikad.
tolerisati, i progutati..cesto.
i da, kad volim muskarca, mnogo, mnogo toga sam spremna da uradim zbog njega. i da, to me odvelo na bas niske grane u jednom momentu mog zivota.
tad sam naucila da ni zbog koga ne mozes prestati da budes ono sto jesi, i to je ona granica gde treba stati. jer ljubav ima smisla samo ako smo zbog nje bolji. ne ako smo gori.
Nesto napraviti u ljubavi zavisi od kolicine covecnosti, same ljubavi prema nekome i spremnosti na zrtvovanje kod same osobe (citaj - jako zavisi od karaktera).
Toga posedujem na pretek.
Tolerancija (i donekle gutanje) ima veze sa zivcima, na to sam spreman uvek, ako je pravi cilj po sredi, a ne nekakav vid bespotrebne tolerancije koja se iznova i iznova ponavlja uvek za istu stvar, koju druga strana ne zeli da uvidi, promeni, ispravi...
Gutanje mi malo bzvz i bespotrebno zvuci... Mozda se nisi tacno izjasnila sta mislis/zelis da kazes... Ja sam od onih koji nemaju razloga da gutaju stvari, niti smatram da bi moja partnerka trebala isto da radi, vec sta mi/nam smeta otvoreno pomenemo i razresimo sto je moguce pre.
Jer je to glavni uzrok svadja, nerazumevanja i nesuglasica!
![]()