Koliko smo daleko od toga da Medicina izleci (skoro) sve bolesti?

Ne postoji bolji nacin da stvoris redovnu musteriju ako stvoris lek za svaku bolest koja mora redovno da se uzima , a i lekovi postaju sve bolji i bolji svake generacije.
Nazalost,toliko fals lekova,ili lekari ne znaju sta treba da prepisu,ili moraju sta im farmaceutska mafija naredi.

Nazalost,toliko fals lekova,ili lekari ne znaju sta treba da prepisu,ili moraju sta im farmaceutska mafija naredi.
Lekarske greske ne znace da je uvek mafija iza toga , opet ponavljam svaka generacija novih lekova za pritisak na primer e bolja od prethodne , a bez njih mnogi ne bi bili zivi , antibiotike da ne spominjem , pola foruma ne bi dozivelo svoje godine da njih nema.

Sada uz pomoc vestacke inteligencije lekovi ce napredovati mnogo brze nego ranije , ne samo lekovi nego i nove vrste lecenja , za koliko godina mislite da cemo mi gledati na 2024 kao sto sad gledamo na 1824 godinu ?
A i plus znamo da prosecna osoba mnogo vise voli da uzme lek nego da krene da trenira ili pripazi na ishranu.
ma živećeš večno

Lekarske greske ne znace da je uvek mafija iza toga , opet ponavljam svaka generacija novih lekova za pritisak na primer e bolja od prethodne , a bez njih mnogi ne bi bili zivi , antibiotike da ne spominjem , pola foruma ne bi dozivelo svoje godine da njih nema.
Ne deluju isti lekovi za sve osobe.Eto bas za pritisak,ja koristim jednu vrstu,a neki sasvim druge.Meni je dobro,a neki se zale da im ne pomazu,a lekari ne veruju,jer nece ni da te saslusaju kako treba.

Ne postoji bolji nacin da stvoris redovnu musteriju ako stvoris lek za svaku bolest koja mora redovno da se uzima , a i lekovi postaju sve bolji i bolji svake generacije.
Ja ću napišem e-mail pentagonu u kom ću da ih pohvalim za onaj septembarski TEST virus.

Ladno sam otkrio koji organ otkazuje kad me napao septembarski pentagon virus koji su vredni cia radnici posipali po vazduhu

Ne deluju isti lekovi za sve osobe.Eto bas za pritisak,ja koristim jednu vrstu,a neki sasvim druge.Meni je dobro,a neki se zale da im ne pomazu,a lekari ne veruju,jer nece ni da te saslusaju kako treba.
U pravu si , postoje neki ljudi kojima ne odgovaraju odredjeni lekovi ,ali pitanje je gde bi ti bio bez njih, plus ako te lekar ne saslusa nadji drugog.

Nije im cilj da izleče. Cilj im je da stvore redovne mušterije.
ako bude postojala dobra volja sve bolesti bi mogle brzo da postanu izlečive....ali treba prvo farmacija da prestane sa tretiranjem organizma teškom hemijom koja jedno privremeno popravi a mnogo šta drugo trajno pokvari i da se usredsredi na nalaženje uzroka bolesti i na delovanje na energetskom i genetskom nivou

Back