Koliko si biološki star?

Sensei

Master
Moderator
Poruka
86.726
Većina ljudi mokri jednom noću u svojim 40-im i 50-im godinama, dva puta noću u svojim 60-im i 70-im godinama, pa čak dva do tri puta noću u 80-im i kasnije.

Međutim, buđenje više od jednom noću radi mokrenja naziva se nokturija i može biti znak zdravstvenog stanja

1737916024411.png

Većina ljudi mokri jednom noću u svojim 40-im i 50-im godinama, dva puta noću u svojim 60-im i 70-im godinama, pa čak dva do tri puta noću u 80-im i kasnije.

Međutim, buđenje više od jednom noću radi mokrenja naziva se nokturija i može biti znak zdravstvenog stanja

Pogledajte prilog 1676897
Imam preko 60 i ne pamtim,kada sam ustajao nocu u kupatilo.

Znači imam 20, nikad ne ustajem noću. Nebitno da li se nalivam vodom pre spavanja ili ne. ALI
Ako se desi da pijem crni čaj uveče ima da ustanem najmanje 2 puta tokom noći. Ali samo isključivo crni čaj. Ne pijem ga ni kad treba da izlazim iz kuće 🤣 a baš ga volim. Al et jbg

Retko kad se probudim nocu da idem u wc.Probudim se bas kad sam se pre toga napio vode, soka itd pa besika reaguje jer nastaje uzbuna, okrenes se a ono onaj pritisak pa mora da odem.Nekad mi se desi tako da sanjam da jurim u wc dok se stvarno ne probudim i odem.

Kad sam budan i kad onako lezim dok ne utonem u san tad nekad mi se desi vise puta da odem do wc ali ne kad zaspim...

Back