- Poruka
- 681
Baš me nešto zanima...Napišite mi molim vas odnos vašeg broja godina i broja sexualnih partnera koje ste imali.Evo ja ću početi- 20/1.[/b]
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
rudy_kv:
forestgump2004:Kao staro zakeralo, ja bih molio za pojasnjenje pitanja:
1. Sta znaci imati odnos? :shock:
2. Partnera ili parnterki? 8)
3. Broji li se 'vatanje?
4. Malo zesci peting?
5. A ako smo samo radili oralni?![]()
6. Broji li se ako je bila nevina, pa mi dosadilo da se mucim po pet dana da se rijesi nevinosti, pa to nikad nismo ni obavili?![]()
Nakon toga dobijate excell tabelu od mene sa precizno unijetim podacima i koordinatama...
lepi dzoni:pa ja sam ovde najaktivniji
32/30
Prosjak da si, da 'leba nemas da jedes, shvatio bih te...ali "napisite mi molim vas..." Haveru, pravis budalu od sebe...srebro:Baš me nešto zanima...Napišite mi molim vas odnos vašeg broja godina i broja sexualnih partnera koje ste imali.Evo ja ću početi- 20/1.[/b]
Ma ti neces da odgovoris zato sto moja seka moze ovamo da zaluta, a onda ti ni ja nebih bio od pomoci... kad se moja seka razbesni to ti je gore od najgore prirodne katastrofe...Keeper:rudy_kv:
a jel si onu sto si delio racunao kao pola il kao celu?![]()
![]()
![]()
hihihihiih. shalim se zeco nemoj odma' da skaches
ja necu da odgovorim na pitanje jer je krajnje glupo a i znam da potiche od opsesije srebra za brojevima partnera. znaci, nista na sta vredi odgovarati.