koliko sebe smarate?

• Začetnik teme Začetnik teme parka
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
kad se desi nešto loše ili bolno, koliko dugo vam se to mota po glavi?

onoliko koliko mu ja dozvolim da mi se mota po glavi. ako imam neka vaznija posla, odredjujem prioritete.
koliko vam, i da li vam, sve ometa normalno razmšljanje i funkcionisanje?

ometa, malo, ali onda napravim dogovor sa sobom: prvo zavrshi sve poslove koje imash, a onda razmishljaj o tome shto te muchi
da li ste u "trebao/la sam a uradim to i to" ili "***** je, zašto nije uradio to i to" fazonu?

nisam puno. nad prosutim mlekom ne vredi plakati...vishe sam u fazonu "sad znam za drugi put"
puštate li mračne misli da divljaju u vama ili konstruktivno razmišljate i tražite najbolji izlaz iz krize? i šta ako ga ne nađete?

zavisi o kojoj vrsti krize je rech: neshto morash da odbolujesh, neshto prodje a da ti nisi ni primetio...a ako sama ne mogu, pitam, trazim pomoc...uvek se nadje neko bistre glave da da savet

pitanje se može odnositi na bilo koju sferu života, ali nekako smo, barem ja, najsumanutiji kad su u pitanju stvari srca..

da li ste u "trebao/la sam a uradim to i to" ili "***** je, zašto nije uradio to i to" fazonu?
puštate li mračne misli da divljaju u vama ili konstruktivno razmišljate i tražite najbolji izlaz iz krize? i šta ako ga ne nađete?

Previse....:roll: Ne znam zasto to radim sebi. Stalno se nesto preispiyujem, analiziram i tako u krug.... :neutral:

a zamisli kada te ne ostavi, a nema ni jedne jedine reči....

Od ovog goreg nema....
th1210187214.gif

Od ovog goreg nema....
th1210187214.gif

priznaj da je tako

bacam nevidljivu kockicu...ubiću ga-neću ga ubiti
revolver je izglancan, samo me brine nakvašena crna sačma u očima
cipele su tek donešene od najboljeg šustera u gradu, potkovane teškim metalnim ekserima...otićiću-ostaću
konj je nahranjen, a sedlo izglancano....
glava ili stomak, srce ne umem da mu pronađem, da naciljam,kako valja
zadrhtaće mi ruka-neće....nije ovo prvi put da odvodim nekoga u pustinju...
a možda je najbolje, da ga prepustim sopstvenoj britvi...
onaj debeli šerif Savest, dosadio mi je odavno.

pitanje se može odnositi na bilo koju sferu života, ali nekako smo, barem ja, najsumanutiji kad su u pitanju stvari srca..

Poshto sam neverovatno dobrodushna saosecajna i empatichna dusha mnogo me muche muke te prirode kako sebe tako i drugih ljudi..shta cu kad sam predobar za svoje dobro.:(

dugo i prejako.
pustam, pa se onda zgadim sebi (a i prodje vremena ihaaaaj) pa postanem konstruktivna...
ali, takva sam svuda... temeljna i potpuno u stvarima.

Back