Millie80
Iskusan
- Poruka
- 6.450
@samouka: cool! 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Smaram se samo kad me neko ostavi bez i jedne reci...
Smaram se samo kad me neko ostavi bez i jedne reci...
kad se desi nešto loše ili bolno, koliko dugo vam se to mota po glavi?
koliko vam, i da li vam, sve ometa normalno razmšljanje i funkcionisanje?
da li ste u "trebao/la sam a uradim to i to" ili "***** je, zašto nije uradio to i to" fazonu?
puštate li mračne misli da divljaju u vama ili konstruktivno razmišljate i tražite najbolji izlaz iz krize? i šta ako ga ne nađete?
a zamisli kada te ne ostavi, a nema ni jedne jedine reči....
pitanje se može odnositi na bilo koju sferu života, ali nekako smo, barem ja, najsumanutiji kad su u pitanju stvari srca..
da li ste u "trebao/la sam a uradim to i to" ili "***** je, zašto nije uradio to i to" fazonu?
puštate li mračne misli da divljaju u vama ili konstruktivno razmišljate i tražite najbolji izlaz iz krize? i šta ako ga ne nađete?
a zamisli kada te ne ostavi, a nema ni jedne jedine reči....
Od ovog goreg nema....![]()
ma ja mislim da je jos gore ako hoces da se otkaci od tebe a on MESECIMA nece...i jaooooo
pitanje se može odnositi na bilo koju sferu života, ali nekako smo, barem ja, najsumanutiji kad su u pitanju stvari srca..
dugo i prejako.kad se desi nešto loše ili bolno, koliko dugo vam se to mota po glavi?