Znaš li kada bih dao pare takvim penzionerima sa tolikim penzijama? Nikad.pare se dele prema intelektualnim "sposobnostima" glasackog tela.
Ko je lud da investira u nesto sto ne daje povoljne rezultate.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znaš li kada bih dao pare takvim penzionerima sa tolikim penzijama? Nikad.pare se dele prema intelektualnim "sposobnostima" glasackog tela.
Ko je lud da investira u nesto sto ne daje povoljne rezultate.
И ,чујем..само фиктивно запослени,тј .запослени у фулу,примају плату а не долази на Пос`o.nemoš` od Bosanaca u Telekom i EDB da se zaposliš, pa onda Kosovari...
uuu otkad se to radi...И ,чујем..само фиктивно запослени,тј .запослени у фулу,примају плату а не долази на Пос`o.
Лепота живота,
него,
Ови Шолакови,силе мрака и хаоса,се расписали нешто како Телеком(наше најпрофитабилније Предузеће,узгред) продаје Бандере,Трафо станице и сву ту Инфраструктуру..(државну Имовину)..да би је касније од тог истог Енглеза изнајмљивали...
Јел знаш нешто о том маестралном пословном потезу?![]()
е,да...ево га Чланак:uuu otkad se to radi...
još od 5. oktobra...
nego, čudi me da nisu privatizovali policiju, školstvo, zdravstvo, poresku upravu?
Колики је мој део!https://www.blic.rs/biznis/pomoc-dr...-dinara-pomoci-drzave-srednjoskolcima/hrkksll
Po deset hiljada dinara na poklon srednjoskolcima,po hiljadu studentima.
Penzionerima isto neke pare,socijalno ugrozenima takodje.
Prosli put nista od para ostalim kategorijama,sada ponovo nista.
A stipendije za studente, prvo Kosovari, pa Bosnjaci pa onda rodbina i na kraju nadarena deca…. Recept za bolju buducnost Srbije…nemoš` od Bosanaca u Telekom i EDB da se zaposliš, pa onda Kosovari...
FIAT?е,да...ево га Чланак:
https://n1info.rs/biznis/birn-telek...movinu-tajni-pregovori-traju-vec-godinu-dana/
Па сад,исправи ме ако грешим,
али тек по дОЛАСКУ ове Власти 2012 је дозвољено Странцима да купују Земљу,Некретнине у Власништво.
То раније било забрањено.
Sudstvo je privatizovano posle 5 oktobra..iz drzavnog preduzeca prebaceno je u akcionarsko drustvo, mali i veliki akcionari sprovode pravdu po Srbiji.uuu otkad se to radi...
još od 5. oktobra...
nego, čudi me da nisu privatizovali policiju, školstvo, zdravstvo, poresku upravu?
За оне средњошколце који су понављалиCekaj srednjoskolci ne mogu da glasaju? U cemu je caka?
@Stojkov Menidjer i ja se družimo samo daviznim penzionerima, sa vama domaćim dinarskim ništa, bežibre.Pa penzioner sam. dobijam![]()
Koliko se secam niko nista davao nije pre njega? Mozda gresim,svi kukali nema para a ovaj kaze imamo vise nego ikad?Tuga jer idu praznici a nece svima da budu poklonjeni simbolicnih sto do dvesta evra da se ima za nesto mesa,vina nesto sitno eto da sedmi prvi bude lep dan hrane,nazdravljanja a onda trinaesti na cetrnaesti,devetnaesti,par dana posta.
П све смо с' каматом вратили...Ko je dobio pare taj da vrati, prosto ko Simo Spasić.
П све смо с' каматом вратили...
Нико се и пре њега није задужио преко 30 Милијарди за 12 година Владавине.Koliko se secam niko nista davao nije pre njega? Mozda gresim,svi kukali nema para a ovaj kaze imamo vise nego ikad?
zato nikad neces sesti na Vuletovu fotelju.Znaš li kada bih dao pare takvim penzionerima sa tolikim penzijama? Nikad.
Neka poklone svima po dvesta evra,njima nista a nama mnogo znacajno.Ko je dobio pare taj da vrati
Njima 10 000 dinara a državi i budućnosti dug od 35 milijardi eura. Mnogo pametna politika. Imamo i nove stadione u anti-fudbalskoj naciji. Pokušaj imitiranja hleba i igara ali se fokusirao na pogrešne igre. Tu će biti njegov pad.https://www.blic.rs/biznis/pomoc-dr...-dinara-pomoci-drzave-srednjoskolcima/hrkksll
Po deset hiljada dinara na poklon srednjoskolcima,po hiljadu studentima.
Penzionerima isto neke pare,socijalno ugrozenima takodje.
Prosli put nista od para ostalim kategorijama,sada ponovo nista.
Kad ce ostalima da poklone deset hiljada dinara,tebi,meni?Njima 10 000 dinara
Meni ne treba. Suštinski sam protiv te vrste intervencije države. Da mi pošalju na račun uzeo bih.Kad ce ostalima da poklone deset hiljada dinara,tebi,meni?
U Nemačkoj se plaća veći porez ako si sam, klasa 1.Bila vest da je SZO hendikepom proglasila ako je neko singl
Pa eto ideje za vlast
Kosovari su po ministarstvima anemoš` od Bosanaca u Telekom i EDB da se zaposliš, pa onda Kosovari...