Koliko se pravimo pametni, a koliko smo glupi ?

Reg

Elita
Poruka
24.713
Za pocetak se upristoji.

Ja i pricam o deci i studentima koji dolaze iz Srbije (i Bosne, Hrvatske..) i koja kad dodju ovde imaju mnogo visi nivo znanja od malih Amerikanaca. Sto neki od vas (ti i Reg koliko vidim)hocete da ubedite onaj nas svet u Srbiji da je glup govori dosta o vama. Svakako se moze dosta popraviti u skolstvu, al nema potrebe da se ljudi ubijaju u pojam.

Naravno, nema potrebe ljude ubijati u pojam, dovoljno je samo ih postaviti na mesto koje im realno pripada i ubedačiće se.

Neznanko

Iskusan
Poruka
5.497
Za pocetak se upristoji.

Ja i pricam o deci i studentima koji dolaze iz Srbije (i Bosne, Hrvatske..) i koja kad dodju ovde imaju mnogo visi nivo znanja od malih Amerikanaca. Sto neki od vas (ti i Reg koliko vidim)hocete da ubedite onaj nas svet u Srbiji da je glup govori dosta o vama. Svakako se moze dosta popraviti u skolstvu, al nema potrebe da se ljudi ubijaju u pojam.

Sa lažovima koji žive u oblacima ne treba imati obzira, no mu odmah probušiti ružičasti BALON , kako bi sa istim pao na zemlju.

rdeki

Elita
Poruka
17.948
Upravo tako. Ono što jedan broj ljudi u Srbiji održava jeste uprvo mitomanija i visoko mišljenje o sebi koje nažalost nema nikakvo pokriće. Nepismeni smo, to je činjenica. Jedva 5-6% ljudi u Srbiji ima završen fakultet, čak 20% je funkcionalno nepismeno, ali nema veze....neki i dalje misle da imamo vrhunsku inteligenciju. Imamo...dj*kicu na biciklu. Gluposti, ali neopevane gluposti.
Ne znam odakle ti ova statistika. U poslednje vreme fakultet ne završava samo onaj ko neće. Evo ih na sve strane sa sega-mega (i sličnim) diplomama.

kruskica...ca

Iskusan
Banovan
Poruka
5.489
Tebi spiskovi ubijenih nisu bili dovoljno dobar dokaz, sta su onda analize i statistike ovih doktora nauka koje ja imam?:)

molim te razmisli, PRVO AKO MOŽEŠ. inteligentna.
tema je o srpskim srednjoškolcima koji su se kotirali loše na nekim merodavnim testovima.
kakve to veze ima sa spiskovima ubijenih za vreme Broza, taman da su i tačni?

ja sam, naivno, očekivala da mi priložiš DOKAZ TE SVEMOĆNE SRPSKE PAMETI U KOJU SE OVDE ZAKLINJEŠ

onako --- iz dosade. de, priznaj.

Poslednja izmena:
  • Podržavam
Reactions: Reg

Reg

Elita
Poruka
24.713
hahahhahahah:lol:

gde ti mozes da sudis sta je pravo , a sta nakrivo:lol:

Vidiš, ja na primer mislim (ako to nekoga uopšte zanima) da si ti jedna lepo vaspitana osoba, koja bira reči u ovakvim raspravama, ne psuješ kao ja, ne podsmevaš se drugima, ali isto tako mislim da živiš u nekom ružičastom svetu u kome je Koštunjavi vitez, gde su Srbi narod najstariji ili nebeski kako god (najinteligentniji, bez pogovora) i uopšte imaš neku čudnu predstavu o zbivanjima u real life.

Eto..bez uvrede, to mislim.

picololeone

Legenda
Banovan
Poruka
51.779
kruskice ti si iskomplexirana i ovako i onako, tako da te potpuno razumem zasto vidis druge kao bolje od sebe...:)
tesko da bi ti mogla da prihvatis silne komplimente koje ja imam na racun srpske (a moram priznati i hrvatske) inteligencije:)

A koja je to "inteligencija" tebe pohvalila ako nije tajna?

Jer ovde uglavnom u politickim stavovima uglavnom povladjujes jeftinom ukusu.

Microwave

Buduća legenda
Poruka
28.623
pa kada sam ja to rešavao, a bilo je pre nekoliko decenija, mi smo bili 8 na toj skali...

SFRJ je učestvovala u PISA testiranju koje se radi koliko vidoh od 2000. na ovamo?
srbin.gif
Ala ti lažeš...

kruskica...ca

Iskusan
Banovan
Poruka
5.489
hahahhahahah:lol:

gde ti mozes da sudis sta je pravo , a sta nakrivo:lol:

hahahaha..jedini problem je ono sto svi dobro znamo a to je sta?DA gossca uvek ima pokrice za ono sto prica:super:

:heart:gossca:heart:

:heart:Serbia:heart:

ti si SPAMER NAD SPAMERIMA

ubijaš svaku temu GLUPOSTIMA, ISPRAZNIOSTIMA.

za promenu, obrati pažnju na komentare koje ovde ostavlja Registra.

UČI MOŽDA SE I OPAMETIŠ.

Reg

Elita
Poruka
24.713
Ne znam odakle ti ova statistika. U poslednje vreme fakultet ne završava samo onaj ko neće. Evo ih na sve strane sa sega-mega (i sličnim) diplomama.

Jedna petina stanovnika Srbije ili 21,9 odsto ima nepotpuno osnovno obrazovanje, jedna četvrtina ili 24 odsto ima osnovno obrazovanje, četiri od deset (41,1) završilo je srednju školu, dok 6,5 odsto ima fakultetsku diplomu, podaci su republičkog Zavoda za statistiku o obrazovnoj strukturi nacije zasnovani na popisu iz 2002. godine.

Podatke da gotovo polovina stanovnika Srbije ima završenu samo osnovnu školu, a da se po broju fakultetski obrazovanih ljudi nalazimo na dnu liste Evrope, izneli su prekjuče Božidar Đelić, potpredsednik vlade, i Zoran Lončar, ministar prosvete.

http://www.politika.rs/rubrike/tema-dana/Svaki-peti-u-Srbiji-bez-zavrshene-osnovne-shkole.lt.html

'ebi ga...šta da ti kažem...tako je.