Koliko se često šišate?

Ja da sam muškarac i da sam celava tj da gubim kosu ne bih se uzbudjivala ni malo..šišala bih se na nularicu
setite se jednog od cuvenih celavaca..žene su ga obožavale :)
Scan-138-1-e1520172038940.jpeg

Koliko plaćate šišanje? Koju frizuru imate? Imate svog frizera kod koga idete dugo vremena ili cesto menjate frizere?
Šišate li se za leto na kratko a zimi imate malo dužu frizuru ..I da li se farbate :mrgreen:

Pogledajte prilog 1570469
Svaka dva meseca
Slicna mi je frizura zimi kao ova
tokom leta na keca ili dvoku idem
Uvek kod iste gospodje evo 14 godina...
Ne farbam se iako sam osedeo u prvom srednje

Najbolje je na 15 dana, jos lepse na 21 dan..., svoj trimer , puknes 4000 za ogledala koja namontiras u kupatilo da mozes da vidis lepo sebi zadnju stranu i milina...
slucajno otkrio sistem...Zamisli gazdi bio ogroman trosak da ima ijedno ogledalo u stanu, i u komsiluku iseljava se poznanik i vidim odvaja neko ogledalo kao u pozoristu, hoce da ga baci...ja uzmem , ali sto ti je sudbina, ona rupica gde drzi ogledalo slabo drzala pa sklizne ogledalo sa eksera i slomi se i ja ti kupim ogledalo samo staklo i zakucam ga sa cetiri drzaca za vrata kupatila ali ka predsoblju...da se ogledam kad izlazim, ..A neko malecko u ramu od slike stavim iznad lavaboa...kad ono kad otvoris vrata, gledaju se to iz umivaonika i ovo na vratima i onda vidis svoj potiljak bas lepo....

Strava fora...slucajna ali strava...jos mi drugari frizeri muski pa mi dadose kratak kurs onoga sto me interesuje...i tako sam svoj majstor i to jos mogu da sakrijem onu jajastost glave sto mi obicno losiji frizeri ne umeju da sakriju....imam levo teme malo rog u odnosu na desno teme..., ali ovako mozes da ga udesis micikato..

Usput lazu vas da zene ne vole da mogu da se vide i od pozadi...sve koje su dosle u stan obozavaju to da mogu da se vide tako lepo i osvetljeno iz svakog ugla ....
Ne razmisljam vise da li muvam zene na reci , lepotu , ogledala, kuvanje ...postao sam lenj sto se toga tice...

Back