Koliko se često šišate?

Nina

Zlatna tastatura
Supermoderator
Poruka
352.110
Koliko plaćate šišanje? Koju frizuru imate? Imate svog frizera kod koga idete dugo vremena ili cesto menjate frizere?
Šišate li se za leto na kratko a zimi imate malo dužu frizuru ..I da li se farbate :mrgreen:

muski-magazin-trend-stil-frizure (3).jpg

Opada kosa pa do transplantacije moram malo redovnije da se šišam jer mi ne stoji više toliko dobro duža kosa... Inače poskupeli i frizeri, ova moja naplaćuje po dužini i bez 500 dindži bolje da ne ulazim tamo...
I meni opala u prednjem delu i šišam se na kratko. Razmišljam se o transplataciji, ali i kada bih je odradio samo bih se šišao sam na kratko mašinicom. Navikao sam se, evo šišam se tako evo godinu dana. Imam problem, masti mi se kosa mnogo kada je malo duža, a što čovek više pere kosu ona više opada, tako mi je doktorka objasnila.

...pobornik sam klasike da imam frizera svog postara,bankara, na pijaci istu tezgu ...novine uzimam stalno Politikin primjerak drugi odozgo...malo kanonski ali je tako...zna da nije dobro biti predvidljiv ali je tako...sto god izrecem ili iznesem sud uvijek ću biti takav jer to sam ja ne prilagodjavajuci se ljudima i situacijama...pokazalo se da tako nije dobro ali to je tako...

To je moj brat jedno vreme radio, šišao se na keca mašinicom za brijanje, bio u fazonu kratka kosa pa se ne vidi razlika... al nije baš da se ne vidi.
Nije isto kad se oguliš sam pa izgledaš kao jaje i frizer kad ti izniveliše to, čak i kod kratkih frizura.
Kupi kolagen, ovaj, bez zezanja, usporiće ti opadanje, bićeš ko lav! :D

KOLAGEN-SKINAGE-ADVANCED-5000-500ML.jpg

Back