još i da svršim..ma ajte molim vas

ko može u rikverc dva kilometra vežanih očiju...za nečije babe zdravlje

ko može u rikverc dva kilometra vežanih očiju...za nečije babe zdravlje

Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Овај има као неке мини нервне сломове. Први пут се уплашила и хтела да зове хитну, сада је навиклаLjubomoran sam, orgazam mu je fantastican cim place. Ja ispustim jedan kratak zvuk, kao kad se sagnem da vezem pertle i to je to.
Овај има као неке мини нервне сломове. Први пут се уплашила и хтела да зове хитну, сада је навикла![]()
Zasto turn off, kad se vi tresete kao da ste dobile epi napad nije turn off?ovo je možda čak već i ekstra tema
to je skroz turn off
...od sreće
Да се нисте усудили да ово извучете као нову, моју тему!ovo je možda čak već i ekstra tema
to je skroz turn off
А имате и ви разне реакције али ово је превише.Zasto turn off, kad se vi tresete kao da ste dobile epi napad nije turn off?
Covek orgazmira celim telom, blago njemu.
Да се нисте усудили да ово извучете као нову, моју тему!
![]()
previse intimnoJa eto neću ali mogla bi ti otvoriti je
![]()
Ja sad guglam kako do jaceg orgazma za muskarce.А имате и ви разне реакције али ово је превише.
podrzavam boldovanoNema pravila, neke veze su baš zasnovane na seksu, a neke su malo kompleksnije.
Ja uvek slušam moje čulo za ljubav, ono mi se nalazi u gaćama.
Ako se čulo ukruti, treba to pokazati partnerki, ona neka odluči dal malo sačekati ...
previse intimno
sacuvati bar nesto
zamisli temu, kakvi ste prilikom orgazma i kakvi su vam utisci, sto je na vas ostavilo utisak posebno?
ne treba sve previse ogoliti
onda bi usledila nova tema, kolonoskopija vas, gastroskopija, sve na videlo!
...
I bogati plačuMene ipak zanima
Zašto covjek plače
I
Kolko je njih koji takodje placu
Za vrijeme vrhunca ?
Idem googlati
Idi ti skuhati ručak, nedelja je.
dakle, normalno jeEvo nešto nadjoh na brzinu
———
Neki brzo zaspu nakon seksa, drugi se radije maze ili započnu drugu rundu - a neki ljudi plaču. Budući da se seks često opisuje kao najljepša stvar na svijetu, mnoge može iznenaditi da nakon tog čina poteku suze.
Fenomen se naziva postkoitalna disforija (PCD, ponekad i postkoitalna tuga) i jedva da je istražen u nauci. Psiholozi iz Australije i Švicarske se time detaljno bave već dvije godine. Istraživači imaju dokaze da ovaj fenomen igra stvarnu ulogu i kod muškaraca. Stručnjaci su mislili da samo žene osjećaju postkoitalnu tugu nakon seksa.
Izgubite se u orgazmu
Dalja istraživanja bi sada također trebala dekodirati pozadinu melanholične reakcije. Kako prenosi onlajn izdanje "Welt", istraživači su već došli do prvih objašnjenja. Voditelj studije Robert Schweitzer sa Tehnološkog univerziteta Queenslanda sumnja da je nisko samopoštovanje često iza emocionalne reakcije.
Objašnjava da tokom seksa doživljavate ekstremnu intimnost, a tokom orgazma na trenutak pustite sve. Jedna od mogućih prirodnih reakcija je da nakon toga briznete u plač. Prema psihologu, ljudi koji imaju izgreban osjećaj samopoštovanja mogu se izraziti melanholično kao rezultat kratkotrajnog gubitka sebe.
Umesto “seks” staviš “voditi ljubav” i postane jasnije.Pa tako da
Sve se vrti oko seksa i onda se čudimo sto nema ljubavi
![]()
Ako ne bude na nekom od prvih neće biti nikada, tj ako nisu još u srednjoj.Bas na pravom da se to trazi malo teze. Bolje malo sacekati.
da kod starijih to tako ideAko ne bude na nekom od prvih neće biti nikada, tj ako nisu još u srednjoj.