Brajan Koen
Buduća legenda
- Poruka
- 39.828
Nekako se ražalostim, kada se setim svih mojih ljubavi, mojih žena, cura...tj. bivših cura ali ( ne )zaboravljene ljubavi
Dodje mi misao na tada iskrene, a sadašnje lažne izlive ljubavi prema njima ( ženama bivšim ), jer tako deluju iz današnje perspektive.
Nestale u oblaku zaborava.
Svaka slatka pomisao je zauvek izgubljena, negde gde se samo srce po nekada seti na nju .
I koliko ću ih još zajebati ( žena ), dok me ne zaustavi ona prava, snažna, emotivna, kreativna i jebozovna žena, s kojom želim da imam čopor slatke dečice ?
ps. tema važi za oba pola i hermafrodite
Dodje mi misao na tada iskrene, a sadašnje lažne izlive ljubavi prema njima ( ženama bivšim ), jer tako deluju iz današnje perspektive.
Nestale u oblaku zaborava.
Svaka slatka pomisao je zauvek izgubljena, negde gde se samo srce po nekada seti na nju .
I koliko ću ih još zajebati ( žena ), dok me ne zaustavi ona prava, snažna, emotivna, kreativna i jebozovna žena, s kojom želim da imam čopor slatke dečice ?
ps. tema važi za oba pola i hermafrodite
ce biti cisto ko suza a njihovo iskustvo ce biti tvoja zasluga 

sad mi se spava

Pa,sad..mozda sada izgleda lazno,ali ako ti se tada cinilo da je to sto osecas zaista tada bilo iskreno,onda je ok.. A,to za pravu zenu...Ne brini,svako ima para svog...Sto kaze Puskin :"Svakom se redom daje sreca, ne biva nista po dva puta"
A,ne razumem bas ni ovo za nesvesno ??