Propadne prosata, oslabi bešika, popuste svingeri, sve ode u tandariju....
Ajmo neki prosek, koliko puta....
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pijem edemid za izbacivanje vode koji je 10 puta jači od lasiksa, pa često idem...Propadne prosata, oslabi bešika, popuste svingeri, sve ode u tandariju....
0Propadne prosata, oslabi bešika, popuste svingeri, sve ode u tandariju....
Imao sam sličan problem,ali od kad sam skonto da ga omlatim od pločice više ne curi,istina sad imam par polupanih pločica ali šta da se radiMokrim prije spavanja i ne ustajem do ujutru
Imam problem samo jer ga nekad ne istresem dobro pa mi malo curne na ćega
Ne al ozbiljno nervira me to sto mi nekad curne kad se nategnemImao sam sličan problem,ali od kad sam skonto da ga omlatim od pločice više ne curi,istina sad imam par polupanih pločica ali šta da se radi
Imao sam sličan problem,ali od kad sam skonto da ga omlatim od pločice više ne curi,istina sad imam par polupanih pločica ali šta da se radi
A jel pisas u vodu u wc solji ili u keramiku?Imao sam sličan problem,ali od kad sam skonto da ga omlatim od pločice više ne curi,istina sad imam par polupanih pločica ali šta da se radi
Travo da li zene nekad prdnu kad piske?
Isključivo u vodu,mlaz je toliko jak da oštećuje keramikuA jel pisas u vodu u wc solji ili u keramiku?
Ja volim u keramiku a ne u vodu
Pa koliki je tebi kuraacIsključivo u vodu,mlaz je toliko jak da oštećuje keramiku
jel to neka perverzija na pomolu!?Travo da li zene nekad prdnu kad piske?
Samo pitamjel to neka perverzija na pomolu!?
Ljis je za takve teme idealno mjesto.......