jesi recka, ako si nezaboravna, inace muskarac ne bi ni povukao tu recku, ne bi te ni racunao:Ja nisam recka i ne zaboravna sam ne ponovljiva jedinstvena
ko, ona mala toksik? vi'is nju sam i zaboravio, a jes bila dobra za... ti dopisi sama
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jesi recka, ako si nezaboravna, inace muskarac ne bi ni povukao tu recku, ne bi te ni racunao:Ja nisam recka i ne zaboravna sam ne ponovljiva jedinstvena
E moj tijesi recka, ako si nezaboravna, inace muskarac ne bi ni povukao tu recku, ne bi te ni racunao:
ko, ona mala toksik? vi'is nju sam i zaboravio, a jes bila dobra za...
pa nisam vise tvoj, to ti pricam sve vreme, ne ja licno, vec... jao, tugoE moj ti
Da nisi ti mozda Marko?pa nisam vise tvoj, to ti pricam sve vreme, ne ja licno, vec... jao, tugo
sad ti se i prividjaju bivsi, koji kakav bre sad crni marko, ja sam mu tata? point madeDa nisi ti mozda Marko?
ja?> ti si samu sebe upecalaAhahhaha al si se upecao
Ti si moj Markosad ti se i prividjaju bivsi? point made
Ne piši visepa nisam vise tvoj, to ti pricam sve vreme, ne ja licno, vec... jao, tugo

ne panici, nisam, po godinama mogu verovatno da mu budem tata, zivim u usa, znaju vec ljudi,Ti si moj Marko
ajde ne plasi se, ne poznajemo se garantovano, samo sam ja bolji psiholog od @Serafim sad joj se dokazujem dok je osvajam, ti si bezbedna, lutkoNe piši vise![]()
Ne mozes ovaj ima 47 hahhahane panici, nisam, po godinama mogu verovatno da mu budem tata
ja sam vjerojatno ispod forumerskog proseka...4 ili5 puta...ni ne sećam se tačno...Ste za veče imali snošajeva(prenošenje nameštaja)najviše?
Pa ja sam u petak za vece 4 puta imala kakav prosek to je maloja sam vjerojatno ispod forumerskog proseka...4 ili5 puta...ni ne sećam se tačno...
;Za muskarce i zene treba da vaze odvojene discipline, nije isto.Pa ja sam u petak za vece 4 puta imala kakav prosek to je malo
JelZa muskarce i zene treba da vaze odvojene discipline, nije isto.
Aloeeeee sta se mesasšta jel...naravno
da ne ulazim u pojedinosti...al potpuno razumem šta lovac oće da kaže
Digla sve četri u vis, bata rudari, ali ona preuzima zasluga