Toxique
Poznat
- Poruka
- 9.337
Ste za veče imali snošajeva(prenošenje nameštaja)
najviše?
najviše?Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
najviše?Pa ja sam radoznala da vidim jel normalno ovo koliko sam ja imala sinoć?ili je iznad prosekaNe budi radoznala.
I da se malo ovdje pohvalisPa ja sam radoznala da vidim jel normalno ovo koliko sam ja imala sinoć?ili je iznad proseka

Neee,ja se ne hvalimI da se malo ovdje pohvalis![]()
![]()
do sad mi je rekord od 10 ujutru do 18h sa pauzama za jelo.Ste za veče imali snošajeva(prenošenje nameštaja)najviše?
Ok znači to je neka normala?
Ali koliko?do sad mi je rekord od 10 ujutru do 18h sa pauzama za jelo.
a ko broji?Ali koliko?
U pravu si....Mada ja nekad i brojima ko broji?
u principu seksa je bilo jedno 5 sati kad se sve sabere...

Samo da javim da čitam i brojim, pravim tabelua ko broji?
u principu seksa je bilo jedno 5..6 sati kad se sve sabere...
Pa nismo lažovi...Ja nikad ne lažem.A verujem da ni ovi momci bar do sad što su pisali ne lažuSamo da javim da čitam i brojim, pravim tabelu
U 18:00 je izvlačenje nagrade za pobjednika: Najveći lažov dana!
jel udaras recke?U pravu si....Mada ja nekad i brojim![]()

Mhm kao u tablicimajel udaras recke?![]()
Meni se sinoć nije spavaloMlada damo noću se spava
7 prvu noc sa curom ispostavice se bivshom zenomSte za veče imali snošajeva(prenošenje nameštaja)najviše?
Ti si žensko, ne računam tebe! Ne takmičiš se. Momci na ljisu lažu čim enter pritisnuPa nismo lažovi...Ja nikad ne lažem.A verujem da ni ovi momci bar do sad što su pisali ne lažu
A dobro istina....Ti si žensko, ne računam tebe! Ne takmičiš se. Momci na ljisu lažu čim enter pritisnu![]()
Pa pitaj je za nekog forumashaTi si žensko, ne računam tebe! Ne takmičiš se. Momci na ljisu lažu čim enter pritisnu![]()
I koliko si puta svršnula?Meni se sinoć nije spavalo
3 od 4I koliko si puta svršnula?