- Poruka
- 22.854
I onom tvom nije lako. Jaka mu dusa sta mu radisTreba to stici i postici hehe

Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
I onom tvom nije lako. Jaka mu dusa sta mu radisTreba to stici i postici hehe
HahhahhaI onom tvom nije lako. Jaka mu dusa sta mu radis![]()
Ako je moguće po ceo dan imati seks u glavi, onda je i NIJEDNOM-moguće.Zar ne?Немогуће.
Немогуће је такође по цијели дан имати секс у глави.Ako je moguće po ceo dan imati seks u glavi, onda je i NIJEDNOM-moguće.Zar ne?
To NIJEDNOM nije uvek bilo nijednom.Dešavalo se.Ovde mislim na neko skorije vreme.
Мало 5-6 пута кад си ти у питању.Koliko puta u toku dana pomislim na seks?
Pomislim nekad više puta nekad manje. Nisam brojala.
Recimo 5-6 puta.
Mogu da reckam par dana pa da javim neki prosek.![]()
Није ваљда да га жалиш од таквих ствари?I onom tvom nije lako. Jaka mu dusa sta mu radis![]()
On se ne zali, sto bih ja zalila coveka kome je lepo? :/Није ваљда да га жалиш од таквих ствари?![]()
Misliš da me LJIS asocira na seks?Значи да није ЉиС ти не би мислила на секс?
А па написала си да ,,овдје мислиш на скорије вријеме".Misliš da me LJIS asocira na seks?
Pre na nešto drugo, ali ne bih o tome.
Не знамо ми да ли се не жали.On se ne zali, sto bih ja zalila coveka kome je lepo? :/
Ни то није могуће.Jednom.
Ujutro kad se probudim i ne prestajem misliti dok uveče ne zaspim![]()
Ne guraj nos gde mu nije mesto :/Не знамо ми да ли се не жали.![]()
Можда му је баш ту мјесто.Ne guraj nos gde mu nije mesto :/
nemoj nemoj nemoj...još si veoma mlad za takva stanjaKao klinac sam po ceo dan mislio samo na to, sad jedva da ga se setim jednom dnevno. Stigle godine valjda, imam 32-e, a već sam se izlizao kao ličnost pa sam sad u nekoj teškoj depresiji. Verujte kad ste bolesni nije vam ni do čega, a najmanje do toga.
Ovde je potreban egzorcizam
Da istjera zlo a utjera dobro? Slažem se.Ovde je potreban egzorcizam![]()