pura moca
Zaslužan član
- Poruka
- 146.607
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Znao sam da si perverznjakinja![]()
dale a tu cuerpo alegria ruki
Uozbilji se
A ja mislim da se ti vise seksas nego sto mislis na seks. Nije lako svakoj udovoljitiKonstantno na svakih pola sata.![]()
Nekada bilo, sada sam u potrazi za jednom lepom, sisatom, koja bi mi bila redovni seksualni partner kada ostanem sam.A ja mislim da se ti vise seksas nego sto mislis na seks. Nije lako svakoj udovoljiti![]()
SrecnoNekada bilo, sada sam u potrazi za jednom lepom, sisatom, koja bi mi bila redovni seksualni partner kada ostanem sam.![]()
Zavisi od dana do dana, ako sam free taj dan 15-20 puta, ako radim možda 2-3 putaKoliko puta u toku dana pomislite na seks ?
Najčešće jutro posle buđenja, u ređim slučajevima veče. Tokom dana i ne razmišljam toliko jer sam mahom zaokupljen nečimU koje doba dana vam je pojacan taj pomisao ? Da li ste za vreme tih slika u glavi opušteni ili u stresu ?
Uglavnom po nekoliko minuta po razmišljanju, ne pamtim kada sam poslednji put razmišljao o seksu preko 10ak min odjednomI koliko vremena vam oduzme to razmišljanje od dana ? 20 minuta , 2 sata ili čak i više
Jednog, ne privlaci me seks sa dvojicom ili vise njihЈедног њега или више?![]()
Zaljubim se 5,6 puta u roku od 3 minuta....odgovori na pitanja iz uvodnog posta
![]()
Zaljubim se 5,6 puta u roku od 3 minuta....
Misliš...znaci ženskaroš
Neeeee,baš naprotiv
Zašto tako mislis
Zaljubim se 5,6 puta u roku od 3 minuta....
Zašto tako mislis
Da...ali u jednu osobuNa pitanje sam si dao odgovor![]()
Da...ali u jednu osobu
Veruj,veruj keru,ne veruj švaleru,u svalera vera,vera ko u keraTrebao si tako reci
Sad mi ipak teško povjerovati
Medjutim nije ni bitno šta ja mislim
![]()
Вјерна.Jednog, ne privlaci me seks sa dvojicom ili vise njih![]()
Treba to stici i postici heheA ja mislim da se ti vise seksas nego sto mislis na seks. Nije lako svakoj udovoljiti![]()