Koliko puta strastveno volimo u životu?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Nina

Veteran
Supermoderator
Poruka
422.430
Jedna tema o ljubavi :heart:

Prema nekim istraživanjima , 14 odsto onih koji su ucestvovali u anketi, nikada nije iskusilo strastvenu ljubav,
28 odsto navelo je da im se to dogodilo jednom, 30 odsto dva puta, 17 odsto tri puta,
dok je 11 odsto izjavilo da su bili strastveno zaljubljeni četiri ili više puta
Iskustva strastvene ljubavi bila su slična među heteroseksualnim, gej, lezbejskim i biseksualnim ispitanicima.

Zatim i pitanje:

Koliko ste puta vi strastveno voleli u životu ? I da li ste uopšte imali takvo iskustvo ?

Prema nekim istraživanjima , 14 odsto onih koji su ucestvovali u anketi, nikada nije iskusilo strastvenu ljubav,
28 odsto navelo je da im se to dogodilo jednom, 30 odsto dva puta, 17 odsto tri puta,
Iskustva strastvene ljubavi bila su slična među heteroseksualnim, gej, lezbejskim i biseksualnim ispitanicima.

Zatim i pitanje:

Koliko ste puta vi strastveno voleli u životu ? I da li ste uopšte imali takvo iskustvo ?
Gdje nije bilo ubistva nije bilo ni strasti
-stara bosanska-

Sad ja kao filozof i neko uzvišeno biće na ovom forumu da odgovorim i na ovo pitanje.

Prvenstveno čovek treba sebe da voli da bi drugi mogli da ga vole, a ako žarko želi da bude voljen i traži neku osobu da ne bi ostao sam i da patetiše i moli za malo ljubavi to nije ljubav. Zamisli da toliko savršeno biće bez mana i ograničenja koje si ti i svi mi tražimo i pružamo ruku drugoj osobi nebi li dobili malo ljubavi i osetili se kompletni. Čisto prosjačenje. Ako nekoga voliš a prvesntveno voliš sebe i ta osoba i ništa "spolja" te ne ispunjava jer si već ispunjen e tek tada znaš šta je ljubav, ako živiš od tuđe ljubavi i pažnje to je mučenje i neće trajati jer si prosjak koji ne voli sebe. Ne treba ti niko da bi bio kompletan jer to jesi, treba tvom egu da bi ubio taj osećaj samoće ili jer si poklekao pritisku drušvenih normi koje moraš da ispuniš. Nije to ljubav sto vi mislite, to je žudnja za drugom osobom, traženje nečega da nam pruže što već imamo a ne znamo da imamo. Ja najviše volim kad je cepam u krevetu.
Pratite me jer ja pratim najveće spiritualne učitelje, nisam ovo ja izmislio. Samo vas prosvetljujem.

Zatim i pitanje:

Svaki put kad sam se zaljubila.
Može i drugačije to :think: ?

Zatim i pitanje:

ti ovde komotno penziju ima da isteraš :lol:
et tema...jednom

Back