Koliko puta se vracate da proverite jeste li iskljucili nesto iz uticnice?

Ne peglam po potrebi, ispeglam sve odjednom kada sam inspirisana, tako da nemam problem sa peglom.
Proverim sve pre nego što izađem, mada nema šta: rerna i šporet ( ringle se automatski isključuju posle određenog vremena)

Dva puta sam se vraćala sa pola puta baš kada sam kasnila na posao, sve je bilo u redu.
Od tada se više ne opterećujem.
Ključ mi stoji u vratima ya unutrašnje strane, kada mi je u džepu - znači zaključano je :lol:

Mada, jednom sam zaključala i otputovala a terasna vrata ostala širom otvorena a ključ mi bio u torbici :malav:

Ne peglam po potrebi, ispeglam sve odjednom kada sam inspirisana, tako da nemam problem sa peglom.
Proverim sve pre nego što izađem, mada nema šta: rerna i šporet ( ringle se automatski isključuju posle određenog vremena)

Dva puta sam se vraćala sa pola puta baš kada sam kasnila na posao, sve je bilo u redu.
Od tada se više ne opterećujem.
Ključ mi stoji u vratima ya unutrašnje strane, kada mi je u džepu - znači zaključano je :lol:

Mada, jednom sam zaključala i otputovala a terasna vrata ostala širom otvorena a ključ mi bio u torbici :malav:
A dobro, sada se sve isključi automatski, to sam skontala i sa peglom jednom kad sam se javila na telefon, sjela i razvezala priču a zaboravila da je pegla uključena. Priđem nakon pola sata- isključila se dušica sama :D

vredna-zena-pegla-svaki-dan.jpg

😂😂😂😂😂😂

A dobro, sada se sve isključi automatski, to sam skontala i sa peglom jednom kad sam se javila na telefon, sjela i razvezala priču a zaboravila da je pegla uključena. Priđem nakon pola sata- isključila se dušica sama :D
Imam bežičnu peglu sa postoljem.
Kada dostigne temperaturu, hladi se.
I kada bih zaboravila uključenu peglu, na svom postolju je, ne bi bilo problema.

Treba proveriti ali ne i imati opsesivni strah.

Imam bežičnu peglu sa postoljem.
Kada dostigne temperaturu, hladi se.
I kada bih zaboravila uključenu peglu, na svom postolju je, ne bi bilo problema.

Treba proveriti ali ne i imati opsesivni strah.
Sve ima svoje razloge. Kad sam imala nekih 17 godina, druga smjena u školi, otišla u školu mama zove na mob:
-otišla si
-jesam
-jesi šta peglala?
-jesam
-jesi isključila peglu?
- hmmmm, ja mislim da jesam
-misliš ili si sigurna
-mislim
Mama izađe s posla, u auto i u stan-samo sam mislila-bila uključena :D

Ne vracam se zbog toga sto mozda nije iskljuceno, vracam se zbog rerne ili ringle kad ostavim nesto da se pece ili kuva.
Oduzi se izlazak i kad se setim ukljucene ringle kako jurim prema zgradi samo gledam jesu li vatrogasci tu negde. Lakne mi kad vidim da je sve mirno i ok, onda miris u hodniku, a dobro je i to. Na kraju otkljucavam vrata i ocekujem dim u stanu.. vidim i to sve u redu. Dodjem do ringle a ona iskljucena. Zaboravim ja sto na kraju ipak iskljucih sve. A nekad sklonim poklopac a ono pliva u vodi, skoro se i ne kuva ali taj adrenalin dok jurim sa scenama u glavi je neopisiv 😄

ako trebam što da peglam, peglam noc prije spavanja, ako što pecem,to radim dok sam kuci, tako da nemam potrebe da se vracam.
Jednom sam zakljucala kucna vrata,imala sam pune ruke svega i svacega, kako sam zakljucala tako je kljuc ostao u vratima :zcepanje::zcepanje::zcepanje: dok se nisam vratila, bitno da sam ga zakljucala,a sad sto nisam izvukla kljuc sama sam kriva :rotf::rotf::rotf: niti je tko ulazio, niti je tko dolazio,kako sam sve ostavila, tako sam i našla.

Back