Ako se neki uredjaj ostavi ukljucen moze da izazove pozar ` dodjete do ulaznih vrata te se vracate da proverite da li je iskljucen iz zida koliko puta?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Bravo! Jer provjeravanje je za sisice!Pustim da izgori stan...![]()
Posle samo idemo na rostilj...Bravo! Jer provjeravanje je za sisice!![]()
A peglaNe proveravam.
Izađem, zaključam i to je to!
Samo bi mi još falilo da se time opterećujem.
Ne peglam po potrebi, ispeglam sve odjednom kada sam inspirisana, tako da nemam problem sa peglom.A pegla![]()
A dobro, sada se sve isključi automatski, to sam skontala i sa peglom jednom kad sam se javila na telefon, sjela i razvezala priču a zaboravila da je pegla uključena. Priđem nakon pola sata- isključila se dušica samaNe peglam po potrebi, ispeglam sve odjednom kada sam inspirisana, tako da nemam problem sa peglom.
Proverim sve pre nego što izađem, mada nema šta: rerna i šporet ( ringle se automatski isključuju posle određenog vremena)
Dva puta sam se vraćala sa pola puta baš kada sam kasnila na posao, sve je bilo u redu.
Od tada se više ne opterećujem.
Ključ mi stoji u vratima ya unutrašnje strane, kada mi je u džepu - znači zaključano je
Mada, jednom sam zaključala i otputovala a terasna vrata ostala širom otvorena a ključ mi bio u torbici![]()
Imam bežičnu peglu sa postoljem.A dobro, sada se sve isključi automatski, to sam skontala i sa peglom jednom kad sam se javila na telefon, sjela i razvezala priču a zaboravila da je pegla uključena. Priđem nakon pola sata- isključila se dušica sama![]()
Sve ima svoje razloge. Kad sam imala nekih 17 godina, druga smjena u školi, otišla u školu mama zove na mob:Imam bežičnu peglu sa postoljem.
Kada dostigne temperaturu, hladi se.
I kada bih zaboravila uključenu peglu, na svom postolju je, ne bi bilo problema.
Treba proveriti ali ne i imati opsesivni strah.
i za cudo vratis se a ono sve u redu hahaPustim da izgori stan...![]()