Koliko prskate tokom svrsavanja i od cega to zavisi?

Clockfixer:
Recimo nekada strcnem tri cetiri puta debele i guste mlazeve a nekad samo bljuc onako samo izadje iz njega....

c.c. jes ti gledao nekad $kolski program? :D

pa zavisi od toga kada si poslednji put imao orgazam

ako si svr$io pola sata pre toga normalno je da ce$ da ima$ dosta manje sperme, ali ako si apstinirao jedno 2 dana onda si spreman za veliko krechenje :lol:

cLick - OR - Die:
Clockfixer:
Recimo nekada strcnem tri cetiri puta debele i guste mlazeve a nekad samo bljuc onako samo izadje iz njega....

c.c. jes ti gledao nekad $kolski program? :D

pa zavisi od toga kada si poslednji put imao orgazam

ako si svr$io pola sata pre toga normalno je da ce$ da ima$ dosta manje sperme, ali ako si apstinirao jedno 2 dana onda si spreman za veliko krechenje :lol:

Hoces reci nabacivanje spanskog zida u kupatilu!!! :D :D :D

Muda nemaju veze sa strcanjem, osim proizvodnje spermatozoida.

Pazi mozda ima istine u tome gledao sam jedan video klip covek ima muda velicine dve prosecne covekove pesnice (jedno mudo),ako se potrudite mozda i nadjete taj video klip verujem da nije tesko, uglavnom ona chuda su ogromna skoro da zalim coveka sam penis nista specijalno normalan to je i ono sto chini ovog choveka karikaturom a ne chovekom.
e pa na tom video klipu on svrsava nekih 50-tak sekundi bez prestanka strca ono brate kao iz creva ***** li ga nije humano i to ide nestaje taman kad pomislis da ce prestati a on jos vise.
tako da se ipak nebih slozio sa onom tvojom konstatacijom.

prospero:
Clockfixer:

Chitao sam negde da shto si duzhe napaljen bez svrshavanja to si "puniji". Posle toga sam obratio pazhnju i stvarno!!! Znachi: ako hotjesh da "istushirash" devojku- recept: duga predigra. :wink:

Mislim da si jedino ti u pravu.... Bas kad odlozim par puta.... ili recimo kad mi ona pruza dugotrajan felacio onda bas dosta prska. Mnogo mi znaci za kvalitet orgazma da li prska... ako dobro prsne onda se bas fest osecam... Ako bljucne znaci da je sex los valjda.... sta ja znam :P

Clockfixer:
prospero:
Clockfixer:

Chitao sam negde da shto si duzhe napaljen bez svrshavanja to si "puniji". Posle toga sam obratio pazhnju i stvarno!!! Znachi: ako hotjesh da "istushirash" devojku- recept: duga predigra. :wink:

Mislim da si jedino ti u pravu.... Bas kad odlozim par puta.... ili recimo kad mi ona pruza dugotrajan felacio onda bas dosta prska. Mnogo mi znaci za kvalitet orgazma da li prska... ako dobro prsne onda se bas fest osecam... Ako bljucne znaci da je sex los valjda.... sta ja znam :P

Pa, shta ja znam, sajdzhija, mozhda i nije losh, samo je brz. Nisu imala muda vremena da skontaju shta se deshava. A ponekad, kad si raspolozhen, bash BRZO biva dobro.

Zavisi od više faktora.
Recimo, ako si baš napaljen, ako si dugo odlagao orgazam, onda sperme bude više i prskaš dalje :D a ako si samo na brzaka izdrkao čim si se probudio izjutra, onda ne prska već samo izađe malo...

Isto ako ne drkaš 15ak dana, pa se baš jako napališ, ume da prsne i dobaci do face :D tad bude više obilnih mlazeva!

Meni je drug pričao da on svršava mnogo više i bolje od kako je počeo da vežba i da jede više masnoće i mesa... On se hvali da prska 3 debela mlaza, a nekad je mogao jedva jedan, on to povezuje sa vežbanjem i ishranom.

Back