Clockfixer
Obećava
- Poruka
- 71
Recimo nekada strcnem tri cetiri puta debele i guste mlazeve a nekad samo bljuc onako samo izadje iz njega....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma kakva prostata ne svrsavas ti mokracu. :xKazanova:To zavisi samo od prostate.
Clockfixer:Recimo nekada strcnem tri cetiri puta debele i guste mlazeve a nekad samo bljuc onako samo izadje iz njega....
caber:Ma kakva prostata ne svrsavas ti mokracu. :xKazanova:To zavisi samo od prostate.
cLick - OR - Die:Clockfixer:Recimo nekada strcnem tri cetiri puta debele i guste mlazeve a nekad samo bljuc onako samo izadje iz njega....
c.c. jes ti gledao nekad $kolski program?
pa zavisi od toga kada si poslednji put imao orgazam
ako si svr$io pola sata pre toga normalno je da ce$ da ima$ dosta manje sperme, ali ako si apstinirao jedno 2 dana onda si spreman za veliko krechenje![]()
Kazanova:To zavisi samo od prostate.
Clockfixer:Recimo nekada strcnem tri cetiri puta debele i guste mlazeve a nekad samo bljuc onako samo izadje iz njega....
prospero:Clockfixer:Recimo nekada strcnem tri cetiri puta debele i guste mlazeve a nekad samo bljuc onako samo izadje iz njega....
Chitao sam negde da shto si duzhe napaljen bez svrshavanja to si "puniji". Posle toga sam obratio pazhnju i stvarno!!! Znachi: ako hotjesh da "istushirash" devojku- recept: duga predigra. :wink:
Clockfixer:prospero:Clockfixer:Recimo nekada strcnem tri cetiri puta debele i guste mlazeve a nekad samo bljuc onako samo izadje iz njega....
Chitao sam negde da shto si duzhe napaljen bez svrshavanja to si "puniji". Posle toga sam obratio pazhnju i stvarno!!! Znachi: ako hotjesh da "istushirash" devojku- recept: duga predigra. :wink:
Mislim da si jedino ti u pravu.... Bas kad odlozim par puta.... ili recimo kad mi ona pruza dugotrajan felacio onda bas dosta prska. Mnogo mi znaci za kvalitet orgazma da li prska... ako dobro prsne onda se bas fest osecam... Ako bljucne znaci da je sex los valjda.... sta ja znam![]()
Ha ha ha! Ovo jos nisam cula! Dooobar odgovor!Kad_LupimLupim:Zavisi koliki ti je pritisak (u atmosferama) u moodima.A svaki pritisak se na bija to svi znamo: drukanjem
![]()
![]()
![]()
peach:nda...upravo jacina prskanja je doprinela ustanovljavanju zakona gravitacije...ono s jabukom je izmisljotina. formula je sledeca: ugao pod kojim vam je bio podelis sa vremenom trajanja sexa i dobijena velicina predstavlja jacinu strcanja! formulom: AngPen/tsex=Lstrc![]()
:wink:
recimo da nas boli kRecimo nekada strcnem tri cetiri puta debele i guste mlazeve a nekad samo bljuc onako samo izadje iz njega....
Recimo nekada strcnem tri cetiri puta debele i guste mlazeve a nekad samo bljuc onako samo izadje iz njega....