Ja ucim jedva 1,5 sata i odlican sam sa svim peticama.kako je to kod vas?
mislio sam na osnovnu skolu a na fakultetu mogu da zamislim.Keeper:... ja ucim stalno, ceo zivot, bilo gde bilo kada ...
a za skolu? tj. fakultet? puno ... stalno, kad god mogu. fakultet nije ko skola da imas to i to da naucis za danas sutra prekosutra, imas toliko toga da prodjes i procesljas da je to nevidjeno ...
neven:mislio sam na osnovnu skolu a na fakultetu mogu da zamislim.Keeper:... ja ucim stalno, ceo zivot, bilo gde bilo kada ...
a za skolu? tj. fakultet? puno ... stalno, kad god mogu. fakultet nije ko skola da imas to i to da naucis za danas sutra prekosutra, imas toliko toga da prodjes i procesljas da je to nevidjeno ...
da,da a ocene na lepe oci.kako da ne.Keeper:neven:mislio sam na osnovnu skolu a na fakultetu mogu da zamislim.Keeper:... ja ucim stalno, ceo zivot, bilo gde bilo kada ...
ja u osnovnoj knjigu nisam ni pipao, jedino sam domace radio :wink: a bio sam uvek odlican
a kako to.koliko da znas najveci streberi kazu da uopste ne uce a ocene kao na srecu.Sasha85:Naravno da se ne dobijaju na lepe oci,nego na snalazljivost...![]()
Dobro,naravno da ponekad treba da se zagreje stolica...
neven:a kako to.koliko da znas najveci streberi kazu da uopste ne uce a ocene kao na srecu.Sasha85:Naravno da se ne dobijaju na lepe oci,nego na snalazljivost...![]()
AMY-LEE:uh ako ista mrzim to su mali glupi isfolirani streberisve to treba pobiti dok je malo da ne poraste.....
![]()
![]()
neven:a kako to.koliko da znas najveci streberi kazu da uopste ne uce a ocene kao na srecu.Sasha85:Naravno da se ne dobijaju na lepe oci,nego na snalazljivost...![]()
AMY-LEE:uh ako ista mrzim to su mali glupi isfolirani streberisve to treba pobiti dok je malo da ne poraste.....
![]()
![]()
Desi se nekad da se dobiju i na lepe oci,evo ja sam sam zivi primer!Sasha85:Naravno da se ne dobijaju na lepe oci,nego na snalazljivost...![]()
Twins:Desi se nekad da se dobiju i na lepe oci,evo ja sam sam zivi primer!Sasha85:Naravno da se ne dobijaju na lepe oci,nego na snalazljivost...![]()
Oh,shut up![/color] :xAMY-LEE:uh ako ista mrzim to su mali glupi isfolirani streberisve to treba pobiti dok je malo da ne poraste.....
![]()
![]()
JA MORAM DA UCIM ,IMAM SVE PETICE,ALI SE PONEKAD TOLIKO OPUSTIM PA MI RODITELJI CEO DAN VISE NAD GLAVOM I PRICAJU KAKO MORAM UCITI.........neven:Ja ucim jedva 1,5 sata i odlican sam sa svim peticama.kako je to kod vas?
konacno iskren odgovorMLC:JA MORAM DA UCIM ,IMAM SVE PETICE,ALI SE PONEKAD TOLIKO OPUSTIM PA MI RODITELJI CEO DAN VISE NAD GLAVOM I PRICAJU KAKO MORAM UCITI.........neven:Ja ucim jedva 1,5 sata i odlican sam sa svim peticama.kako je to kod vas?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()