- Poruka
- 74.669
I plus toliko toga imate da ispricate i sveza enerdzi.najbolje je sto posle par godina ne vidjenja uvek se moze obnoviti kombinacija. pa kada se izgubi zar, opet pauza od nekoliko godina
khm, to ja iz iskustva![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I plus toliko toga imate da ispricate i sveza enerdzi.najbolje je sto posle par godina ne vidjenja uvek se moze obnoviti kombinacija. pa kada se izgubi zar, opet pauza od nekoliko godina
khm, to ja iz iskustva![]()
sto jes jes. medju rundama pricamo o svemu. skola,deca,vucicI plus toliko toga imate da ispricate i sveza enerdzi.

Dugo je to stalno,dosadi,kad tada to je stalno![]()
kako je moguce da ti se **** stalno?a to je stalno![]()
Trening.kako je moguce da ti se **** stalno?
Potreba za sexomPa ne znam koju reč da upotrebim. Ne moraju da budu u braku, ljudi se nalaze u onom što se sada moderno zove situationship, ali mmi mrska reč.
To je sve ono što nije prava veza, a suština je u seksualnom spajanju.
sasvim je normalno. jedino nije normalno da joj se **** sa istim likomkako je moguce da ti se **** stalno?
zene odlepe u ovulaciji za sexom,tada te bas drnda.. ali ovako svaki dan ne.sasvim je normalno. jedino nije normalno da joj se **** sa istim likom
Zašto čudjenje,naša tela su poput otiska prsta,jedinstvena.Zašto se stideti i uskraćivati nešto što prija a telo traži bez obzira na statustike,mišljenja,osude,pohvale.zene odlepe u ovulaciji za sexom,tada te bas drnda.. ali ovako svaki dan ne.
P zato je bolje biti s vise njih, jednu prodje, drugoj nadodje, prirodno.zene odlepe u ovulaciji za sexom,tada te bas drnda.. ali ovako svaki dan ne.
Što se mene tiče doživotno.Seksualna energija dvoje ljudi koja je bila nešto naj, a posle?
Ukoliko nema okvire veze i samo se svodi na seksualnu privlačnost.
Iskustvo?
Zavisi koliko je ona spremna da bude racionalna.Jednostavnim ezikom, koliko se dugo jebbete sa nekim?
Od čega to zavisi?
Mora minimum dva tri puta nedeljno, pa i češće.To je individualno.
Ljudi se udalje ako se dugo čeka. Sve zavisi šta misliš pod s vremena na vreme.
Wrong.( najviše 10 )
Може и деценијама. Навика је чудо. У међувремену, свако живи свој живот.Seksualna energija dvoje ljudi koja je bila nešto naj, a posle?
Ukoliko nema okvire veze i samo se svodi na seksualnu privlačnost.
Iskustvo?
Sta wrong,to je moj subjektivni primer,od nekoliko puta do čitavu deceniju razbijanja od sexa.....Wrong.
Moj subjektivni komentar na tvoju pretpostavku da se seksualna privlačnost može ispoljiti najviše 10 godina je da je ta pretpostavka "wrong".Sta wrong,to je moj subjektivni primer,od nekoliko puta do čitavu deceniju razbijanja od sexa.....
takvo je prokletstvoМени досадиле комбинације а само сам маштао и патио што то немам, нити сам то икад доживео и нити ћу јер ме је то сморило..
kako je moguce da ti se **** stalno?