- Poruka
- 27.670
Traje kod devojaka dok ne nabasa na duzi i dugotrajniji komad. Kod nas dok ne pronadjemo vece bubiz i bolju guzetaru.Jednostavnim ezikom, koliko se dugo jebbete sa nekim?
Od čega to zavisi?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Traje kod devojaka dok ne nabasa na duzi i dugotrajniji komad. Kod nas dok ne pronadjemo vece bubiz i bolju guzetaru.Jednostavnim ezikom, koliko se dugo jebbete sa nekim?
Od čega to zavisi?
Traje kod devojaka dok ne nabasa na duzi i dugotrajniji komad.
Ne sumnjam.Kod nas dok ne pronadjemo vece bubiz i bolju guzetaru.
Aha..pa onda iz moje perspektive gledano ukoliko očekuješ nešto od takve veze, ona će kratko trajati a ako ne očekuješ ništa i prepustiš se, može dugo da traje...Pa ne znam koju reč da upotrebim. Ne moraju da budu u braku, ljudi se nalaze u onom što se sada moderno zove situationship, ali mmi mrska reč.
To je sve ono što nije prava veza, a suština je u seksualnom spajanju.

Dok uživamo oboje,bude tu od do u mesecima,godinama.Jednostavnim ezikom, koliko se dugo jebbete sa nekim?
Od čega to zavisi?
Žao nam je, ali je tako. Vi zene isto imate neke svoje kriterijume za prelazak na bolje. Niko nije ničija svojina.Ne sumnjam.
Žao nam je, ali je tako. Vi zene isto imate neke svoje kriterijume za prelazak na bolje. Niko nije ničija svojina.
Seksualna energija dvoje ljudi koja je bila nešto naj, a posle?
Ukoliko nema okvire veze i samo se svodi na seksualnu privlačnost.
Iskustvo?
Izraz Žao mi je moramo da prekinemo smatraš fake istinom da je tako nego učtivost samo?Nema tu šta da se žali, kad je realnost
Verovatno vrlo kratko iz razloga što je takav odnos površan, nebitan i nezreo.Seksualna energija dvoje ljudi koja je bila nešto naj, a posle?
Iskustvo?
Verovatno vrlo kratko iz razloga što je takav odnos površan, nebitan i nezreo.
Pa to je normalnoJednom je jedan lik na forumu napisao kako ga ljubavnica molila "molim te, dođi, mokra sam skroz", takve osobe znaju šta je čežnja i strast, ali mnogi kao da to nisu doživeli ili šta?
Jos ako se ubaci bdsm ,torrture,dehumanizacija, punishment ludilo jedno luuudiiloJa ne znam sta je ovo da pišete ređe, ali kada sam skroz napaljena na nekog ja bih mogla da se ebem non stop.. i to što više to radimo meni se još više radi, mislim da se stvar razradi i to je onda prava stvar. Ako nema onda kriziranje.
Šta se tu štedi? Ne znam možda bi muškarci nešto da štede, možda oni imaju rok trajanja na koje ih određeno duppe pali. Mi žene to nemamo.
Jos ako se ubaci bdsm ,torrture,dehumanizacija, punishment ludilo jedno luuudiilo
Čemu život bez toga.Potpuno ludilo zahvati sobu !
najbolje je sto posle par godina ne vidjenja uvek se moze obnoviti kombinacija. pa kada se izgubi zar, opet pauza od nekoliko godinaJednostavnim ezikom, koliko se dugo jebbete sa nekim?
Od čega to zavisi?

Dok ti ne dosadi,mada to je kod mene bilo in pre 8-9 godina,sada nemam takve veze.Seksualna energija dvoje ljudi koja je bila nešto naj, a posle?
Iskustvo?