Koliko prosečno traju kombinacije?

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pa ne znam koju reč da upotrebim. Ne moraju da budu u braku, ljudi se nalaze u onom što se sada moderno zove situationship, ali mmi mrska reč.
To je sve ono što nije prava veza, a suština je u seksualnom spajanju.
Aha..pa onda iz moje perspektive gledano ukoliko očekuješ nešto od takve veze, ona će kratko trajati a ako ne očekuješ ništa i prepustiš se, može dugo da traje...
Očekivanja suprotne strane su ono što nas plaši i nas i njih...:lol:

Seksualna energija dvoje ljudi koja je bila nešto naj, a posle?
Ukoliko nema okvire veze i samo se svodi na seksualnu privlačnost.

Iskustvo?

Може да потраје и неколико година у случају да се то двоје не виђају толико често. Мислим да се та енергија, без да се пређе у реални однос, доста брзо потроши. Месец, два, три...

Ja ne znam sta je ovo da pišete ređe, ali kada sam skroz napaljena na nekog ja bih mogla da se ebem non stop.. i to što više to radimo meni se još više radi, mislim da se stvar razradi i to je onda prava stvar. Ako nema onda kriziranje.

Šta se tu štedi? Ne znam možda bi muškarci nešto da štede ;), možda oni imaju rok trajanja na koje ih određeno duppe pali. Mi žene to nemamo.

Ja ne znam sta je ovo da pišete ređe, ali kada sam skroz napaljena na nekog ja bih mogla da se ebem non stop.. i to što više to radimo meni se još više radi, mislim da se stvar razradi i to je onda prava stvar. Ako nema onda kriziranje.

Šta se tu štedi? Ne znam možda bi muškarci nešto da štede ;), možda oni imaju rok trajanja na koje ih određeno duppe pali. Mi žene to nemamo.
Jos ako se ubaci bdsm ,torrture,dehumanizacija, punishment ludilo jedno luuudiilo

Back