- Poruka
- 45.510
Seksualna energija dvoje ljudi koja je bila nešto naj, a posle?
Ukoliko nema okvire veze i samo se svodi na seksualnu privlačnost.
Iskustvo?
Iskustvo?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako lepu seks energiju isijavaš ahhhhSeksualna energija dvoje ljudi koja je bila nešto naj, a posle?
Iskustvo?
Msm da to zavisi od toga koliko je to često tj koliko se često vidjas s tom šemom...kod mene je ako preterujemo brzo prodje,a ako idem onako lagano umereno s vremena na vreme i želja bude jača pa rmtraje duže. Npr sad čekam željno jednog frajera koji me opasno radi,igrom slučaja su nam poslovi drugačiji pa ne možemo često...Ali sam ga toliko željna da jedva čekam sledeći susret.Jednostavnim ezikom, koliko se dugo jebbete sa nekim?
Od čega to zavisi?
Msm da to zavisi od toga koliko je to često tj koliko se često vidjas s tom šemom...kod mene je ako preterujemo brzo prodje,a ako idem onako lagano umereno s vremena na vreme i želja bude jača pa rmtraje duže. Npr sad čekam željno jednog frajera koji me opasno radi,igrom slučaja su nam poslovi drugačiji pa ne možemo često...Ali sam ga toliko željna da jedva čekam sledeći susret.
To je tužno.Није Десанка Максимовић џабе написала "Не, немој ми прићи! Хоћу издалека да волим и желим ока твоја два. Јер срећа је лепа само док се чека док од себе само наговештај да."
У преводу "чекај да оде муж па онда....али не могу сваки дан"To je tužno.
Najlepše je da aktivno gledaš osobu pored sebe na koju se pališ.

Pa tipa jednom u dve nedelje, ali ok ja ne volim da preterujem da ne bih došlo i do zaljubljenosti. Jer ja sam prva ta koja de lako zaljubi i zaljubljive sam prirode pa moram biti malo obazrivija
Provalila si me...ufff u ovog bas jesam pravi muškarac,plavoki momak,zgodan sve onako kako si i sama pisala da mora sve da tj pogodi taj neko.Al eto ne može često jer nismo iz istog gradaTi si već zaljubljena da ti kažem čim jedva čekaš.
Provalila si me...ufff u ovog bas jesam pravi muškarac,plavoki momak,zgodan sve onako kako si i sama pisala da mora sve da tj pogodi taj neko.Al eto ne može često jer nismo iz istog grada![]()
Па колико се често онда виђају ови што се крију од мужа/жене ? Једном месечно ?Pa tipa jednom u dve nedelje, ali ok ja ne volim da preterujem da ne bih došlo i do zaljubljenosti. Jer ja sam prva ta koja de lako zaljubi i zaljubljive sam prirode pa moram biti malo obazrivija
Ne znam nisam nikad varala muža dok sam bila u braku.Па колико се често онда виђају ови што се крију од мужа/жене ? Једном месечно ?
Ako je u pitanju kombinacija (ja imam nekog on ima neku) i ne treba očekivati da traje...Jednostavnim ezikom, koliko se dugo jebbete sa nekim?
Od čega to zavisi?
Ako je u pitanju kombinacija (ja imam nekog on ima neku) i ne treba očekivati da traje...
...možda imamo različita tumačenja veze koju nazivamo kombinacija..po meni je to nešto onako bzv, usputno, povremeno...
Seksualna energija dvoje ljudi koja je bila nešto naj, a posle?
Iskustvo?
Šta je s vama?5-10 minuta
Mene pitaš? Kojim nama?Šta je s vama?
Pa svi pišete,15 20 min,5 min...Mene pitaš? Kojim nama?
Pa svi pišete,15 20 min,5 min...
I da sišete jedno drugom telesne izlučevineTo je tužno.
Najlepše je da aktivno gledaš osobu pored sebe na koju se pališ.