Koliko prosečno traju kombinacije?

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Jednostavnim ezikom, koliko se dugo jebbete sa nekim?

Od čega to zavisi?
Msm da to zavisi od toga koliko je to često tj koliko se često vidjas s tom šemom...kod mene je ako preterujemo brzo prodje,a ako idem onako lagano umereno s vremena na vreme i želja bude jača pa rmtraje duže. Npr sad čekam željno jednog frajera koji me opasno radi,igrom slučaja su nam poslovi drugačiji pa ne možemo često...Ali sam ga toliko željna da jedva čekam sledeći susret.

Msm da to zavisi od toga koliko je to često tj koliko se često vidjas s tom šemom...kod mene je ako preterujemo brzo prodje,a ako idem onako lagano umereno s vremena na vreme i želja bude jača pa rmtraje duže. Npr sad čekam željno jednog frajera koji me opasno radi,igrom slučaja su nam poslovi drugačiji pa ne možemo često...Ali sam ga toliko željna da jedva čekam sledeći susret.

To je individualno.
Ljudi se udalje ako se dugo čeka. Sve zavisi šta misliš pod s vremena na vreme.

Није Десанка Максимовић џабе написала "Не, немој ми прићи! Хоћу издалека да волим и желим ока твоја два. Јер срећа је лепа само док се чека док од себе само наговештај да."
To je tužno.

Najlepše je da aktivno gledaš osobu pored sebe na koju se pališ.

Ako je u pitanju kombinacija (ja imam nekog on ima neku) i ne treba očekivati da traje...
...možda imamo različita tumačenja veze koju nazivamo kombinacija..po meni je to nešto onako bzv, usputno, povremeno...

Pa ne znam koju reč da upotrebim. Ne moraju da budu u braku, ljudi se nalaze u onom što se sada moderno zove situationship, ali mmi mrska reč.
To je sve ono što nije prava veza, a suština je u seksualnom spajanju.

Back