Manga Hilux
Stara legenda
- Poruka
- 82.907
dvoje
a ostali dok im trebam
a ostali dok im trebam
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imam prijatelje iz svih faza života i žao mi je što živimo u različitim gradovima pa se ne možemo videti onoliko koliko želimo.Sad pročitah neku objavu : toliko sam smanjio krug prijatelja da više nije krug, nego tačkapa se nekako pronađoh. Jako teško ljude prihvatam u svoj krug prijatelja, imam neki čudan način odabira ali zato kada ih prihvatim, onda su tu šta god da urade. Naravno, ne mislim da meni lično urade, već bilo kakve gluposti, ili priče da čujem o njima, verujem samo onome kako se prema meni ponašaju. Koje kriterijume imate prilikom odabira prijatelja? Jesu li to školska, dugotrajna prijateljstva il ste skloni promenama u zavisnosti od godina, interesovanja i sl?
Još od učiteljice. Ali i to se pretvorilo u par froncli koje sam krpila jer sam mislila da je tkanje i dalje kvalitetno.Sad pročitah neku objavu : toliko sam smanjio krug prijatelja da više nije krug, nego tačkapa se nekako pronađoh. Jako teško ljude prihvatam u svoj krug prijatelja, imam neki čudan način odabira ali zato kada ih prihvatim, onda su tu šta god da urade. Naravno, ne mislim da meni lično urade, već bilo kakve gluposti, ili priče da čujem o njima, verujem samo onome kako se prema meni ponašaju. Koje kriterijume imate prilikom odabira prijatelja? Jesu lit školska, dugotrajna prijateljstva il ste skloni priomenama u zavisnosti od godina, interesovanja iš sl?
Имам три мушка и два женска пријатеља.Са свима сам пријатељ још из школског периода или са факултета,с тим што је једно пријатељство обновљено пре три године.Sad pročitah neku objavu : toliko sam smanjio krug prijatelja da više nije krug, nego tačkapa se nekako pronađoh. Jako teško ljude prihvatam u svoj krug prijatelja, imam neki čudan način odabira ali zato kada ih prihvatim, onda su tu šta god da urade. Naravno, ne mislim da meni lično urade, već bilo kakve gluposti, ili priče da čujem o njima, verujem samo onome kako se prema meni ponašaju. Koje kriterijume imate prilikom odabira prijatelja? Jesu li to školska, dugotrajna prijateljstva il ste skloni promenama u zavisnosti od godina, interesovanja i sl?
Nemam kriterijumeSad pročitah neku objavu : toliko sam smanjio krug prijatelja da više nije krug, nego tačkapa se nekako pronađoh. Jako teško ljude prihvatam u svoj krug prijatelja, imam neki čudan način odabira ali zato kada ih prihvatim, onda su tu šta god da urade. Naravno, ne mislim da meni lično urade, već bilo kakve gluposti, ili priče da čujem o njima, verujem samo onome kako se prema meni ponašaju. Koje kriterijume imate prilikom odabira prijatelja? Jesu li to školska, dugotrajna prijateljstva il ste skloni promenama u zavisnosti od godina, interesovanja i sl?
štone verujem
Imam prijatelje iz svih faza života i žao mi je što živimo u različitim gradovima pa se ne možemo videti onoliko koliko želimo.
Prijatelj je za mene osoba sa kojom se razumeš i ko ti prija.
Imam puno poznanika, imam puno i drugara sa posla, imam neka internet poznanstva, ali prijatelja pravog nemam..Sad pročitah neku objavu : toliko sam smanjio krug prijatelja da više nije krug, nego tačkapa se nekako pronađoh. Jako teško ljude prihvatam u svoj krug prijatelja, imam neki čudan način odabira ali zato kada ih prihvatim, onda su tu šta god da urade. Naravno, ne mislim da meni lično urade, već bilo kakve gluposti, ili priče da čujem o njima, verujem samo onome kako se prema meni ponašaju. Koje kriterijume imate prilikom odabira prijatelja? Jesu li to školska, dugotrajna prijateljstva il ste skloni promenama u zavisnosti od godina, interesovanja i sl?
Veoma malo, datiraju iz školskih dana.Sad pročitah neku objavu : toliko sam smanjio krug prijatelja da više nije krug, nego tačkapa se nekako pronađoh. Jako teško ljude prihvatam u svoj krug prijatelja, imam neki čudan način odabira ali zato kada ih prihvatim, onda su tu šta god da urade. Naravno, ne mislim da meni lično urade, već bilo kakve gluposti, ili priče da čujem o njima, verujem samo onome kako se prema meni ponašaju. Koje kriterijume imate prilikom odabira prijatelja? Jesu li to školska, dugotrajna prijateljstva il ste skloni promenama u zavisnosti od godina, interesovanja i sl?
opa, besplatno picemalo , sad kad sam u penziji jos manje..Bilo ih je vise kad sam visio u Kaficima no onda mi smetalo pusenje, sad imam kafic ispod zgrade pa idem sam i i bas mi je prijatno..ne smstaju mi ni deca koja galame u igroteki..