gazela
Veoma poznat
- Poruka
- 10.256
Nemam ni masinu...Umalo da kupim u Austriji neku za sto evra, ali nisam mogla da je donesem...A ovde su preskupe
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sta vam je to "Slic"? :smile:
Mozda moze neka dobra polovna da se nadje.
Ne bi trebalo da je strasno.
ima se moze sei ja isto imam jedne hilfiger koje volim..jos sa egzita 02...kad me vide oce da mi udijele![]()

imala sam neke koje sam isto puno volela ali su mi se iscepale prvo na kolenima,pa na butinama i na kraju na dupetu i kad me mama uhvatila kako izlazim iz kuce otela mi farmerke 
vezujem se za svoju odecu bas a posto se odevam onako komunjarski - isti komad odece u nekoliko boja
sledece koje mi se dopadnu cu da kupim dva komada pa da imam jedne u steku 

da nisi nesto zaboravila? : )
pa verovatno jesam,al nista ne brini javicu kad se setim : )da nisi nesto zaboravila? : )
pusti devojku na miru...
u pravu si bas je ono maltretiram: )
pa i meni je interesantan nacin pisanjada nisi nesto zaboravila? : )

Iskreno i nemam poslednjih godina moda je zivi kiČ i šareniš na sve strane! Svašta sa svačim se kombinuje i sve devojke i momci liče jedni na druge! UNIFIRMISANOST!!!Postade ovo tema za druzenje,..aj ko veli da i ja nesto napisem.
Prvo da se kulturno odgovori na pitanje koje je s temom postavljeno.
Ne pratim slepo modu,imam svoj stil koji furam i to je to.Volim relativno lepe boje,narucito tirkiznu,ciklama i crvenu,mada mi pasu braon,crna i sl tamniji delovi palete.
Ali moram da kazem i da onaj ko je otvorio ovu temu nema iskren odnos prema modi.Nemam utisak da je poceto kao razglabanje na temu pracenja mode,vise u smislu slaganja sa doticnom da se ne treba oblaciti kaoko su ljudi nekad ranije nosili.
Prvo i osnovno,sto ljudi cesto zaborave je da se moda vrti u krug.Trenutno su vracene jarke boje,lak,cvetne haljine i suknje A kroja.Bitno je sta kako stoji,a da li je noseno i pre rata to je zaista povrsno posmatrati.I sta da jeste?Primer,...nosene su pre 2 svetskog rata haljine sa cvetovima,v izraza,secene ispod grudi sa A kroj,pun krug,donjim delom.Isto mozemo videti i na Merlin Monro,u smislu poznate bele haljine koju drzi pod naletom tople struje.E pa,taj model prosto divno stoji i nije bitno ko ga je prvi smislio.Isto vazi za srebrne i zlatne detalje.Ne podrzavam devojke koje svasta trpaju na sebe,ali tioican veciti primer dobrog oblacenja je lagana letnja garderoba,zlatne sandale(ne nekicene,vec prosti kajsici,bez detalja sa slaganom petom u krem ili tamno bez boji),isprano zlatni zeger i crne naocare sa zlatnim detaljima(opet,ne cirkoni,glupostio,crtice,vec napr roberto kavalijeve velike crne naocare za malim tankim zlatnim ruzicama puzavicama na drskama).Naravno ja podrzavam i klasik oblacenje,koji je svojstveno nekim osobama,napr u smislu jendostavnih malinastih delova odece kombinovanih sa belim koji carobno isticu ten.ALi stvar nije u tome od kad je sta,vec u pracenju linije necijeg tela.I nije stvar u trendu vez u tome da prepoznas sta tebi odgovara i uvek ce sve tvoje biti u trendu jer ces izgledati besprekorno ako uklopis boje sa tenom,a krojeve sa figurom.JA licno,vecinu stvari sama sijem,pa onda dolazi u obzir i veca pristupacnost izboru materjala koji je isto karakteristican za tip osobe.E to je moda.Furanje svog filma.Ali ne slepo,vec prilagodjeno,uzimajuci donekle moderne detalje i stapati ih sa sobom.
Nemam ni masinu...Umalo da kupim u Austriji neku za sto evra, ali nisam mogla da je donesem...A ovde su preskupe
pusti devojku na miru...