Koliko pratite i da li uopste pratite modu?

Ginekolog,stomatolog i frizer nuzno je da budu muskarci,kad sam ja u pitanju!;)
ja vise volim zene zubarke,mislim jedan muskarac mi je toliko rascerecio vilicu i cupao zube onako krvnicki,usivao bez anestezije i to sve da i danas,skoro deset godina kasnije osecam posledice u zglobu :neutral: a zene su bile neznije.

kod frizera ni jednog vise ne idem,jer uvek krajnje retardirano sisaju bas onako kako ONI hoce :roll: i nema mi tu musko zensko,kad su svi dobrovoljci :neutral:

ja imam jednu zubaricu zadnjih 15 godina i nisam imao losih tripova....bivsa kosarkasica...igrala za reprezentaciju..i mnogo je gotivim..evo i slika:)))
4_snezana_sipka.jpg

Ne pratim modu osim u detaljima i delovima garderobe..imam osnovne delove garderobe za koje smatram da treba svaka zena da ih ima..svaki deo je u stilu i bojama koje meni odgovaraju i znam da mi lepo stoje..na to se nadogradjujem...moji plakari nisu pretrpani ..sve sto imam u njima nosim i uvek imam sta da obucem..crna mini suknja je za uvek..bela kosulja u 2-3 varijante je za uvek..kratka kozna jakna ili blejzer odgovarajuceg kroja je za uvek..cipela na stiklu je za uvek..itd..

Većinu trendova, hteli ne hteli, moramo da pratimo... jer nema ništa drugo po buticima, a garderoba se cepa i uništava :| još malo i kupujem crne helanke. Ah, a šta drugo? :lol:
(Naravno ironična sam :x pre ću nositi pocepane farmerke :mrgreen: što govori ponešto na temu.....)
Al' za maturu sam, recimo, morala da kupim špicaste sandale jer jednostavno nije bilo normalnih.
Kad sam se izula, kući, primetila sam da mi je čarapa magično nestala sa stopala. Trenje je pretvorilo u prah :lol:
A i čukljevi se naslućuju u četrdesetim, možda i ranije.....

uuuu od njih cemo tek da osetimo posledice sto rece Lexa oko 40-ete a mozda i pre primetila sam da moje drugarice koje nose stalno spicoke(tako ih ja zovem) palac se drasticno podvio pod kaziprst na nozi i koska je iskocila a neke su i mladje od mene...

Većinu trendova, hteli ne hteli, moramo da pratimo... jer nema ništa drugo po buticima, a garderoba se cepa i uništava :| još malo i kupujem crne helanke. Ah, a šta drugo? :lol:
(Naravno ironična sam :x pre ću nositi pocepane farmerke :mrgreen: što govori ponešto na temu.....)
Al' za maturu sam, recimo, morala da kupim špicaste sandale jer jednostavno nije bilo normalnih.
Kad sam se izula, kući, primetila sam da mi je čarapa magično nestala sa stopala. Trenje je pretvorilo u prah :lol:
A i čukljevi se naslućuju u četrdesetim, možda i ranije.....
eh ja sam trenutno u pocepanim farmerkama vec cetiri godine ih rabim onako bukvalno svakodnevno i bojim se da su pred svojim krajem :( danas kad sam gurala desnu nogu u nogavicu cula sam onako krrrrrc ko da mi se srce pocepalo,kad ono gurnula sam nogu u rupu a ne u nogavicu i samo je jos vise prosirila...a imaju i istoriju,svuda su isle sa mnom i mnogo ih volim...i istanjile se jadne i tako...a bas tesko nalazim farmerke koje mi odgovaraju,sve su neke shitave sada :neutral:

eh ja sam trenutno u pocepanim farmerkama vec cetiri godine ih rabim onako bukvalno svakodnevno i bojim se da su pred svojim krajem :( danas kad sam gurala desnu nogu u nogavicu cula sam onako krrrrrc ko da mi se srce pocepalo,kad ono gurnula sam nogu u rupu a ne u nogavicu i samo je jos vise prosirila...a imaju i istoriju,svuda su isle sa mnom i mnogo ih volim...i istanjile se jadne i tako...a bas tesko nalazim farmerke koje mi odgovaraju,sve su neke shitave sada :neutral:

i ja isto imam jedne hilfiger koje volim..jos sa egzita 02...kad me vide oce da mi udijele:lol:

"Slic" je po meni preskup...Njihove cipele mi se nikako ne dopadaju...

Jeste skup , zato sto prodavaci nabudze cenu...ali opet cu radije kupiti kod njih jedan komad...nego 3 u Zari. Pre svega moze da se nadje jako zanimljivih "odevnih predmeta " , koja su prava mala umetnicka dela ( naravno i kod njih ima budalastina ) ...i pri tom znam koliko to znaci i samom dizajneru, koji se krpi i sastavlja kraj sa krajem da bi radio ono sto voli.

danas kad sam gurala desnu nogu u nogavicu cula sam onako krrrrrc ko da mi se srce pocepalo,kad ono gurnula sam nogu u rupu a ne u nogavicu i samo je jos vise prosirila...
ahaaaahaaaa joj ova mi je priča tako bliska..
ali ljudi mkoji kako su meni gadne one farmerke što ih namerno prave da izgledaju staro i izlizano, i redovno u tome ne uspevaju.
a jedno vreme drugačije i nisu mogle da se kupe kod nas..
a pomenula sam ih zato što mi nekako idu rame uz rame sa špicerajkama.

Iskreno - najvise bih volela da imam vremena i da odem na kurs krojenja i sivenja i da sama sebi sijem odecu kakvu zelim...

Ne treba ti kurs za to.
Ja sam sela za masinu sama...iz pocetka je bilo prilicno trapavo, ali brzo udjes u stos, a sa malo " zice" i logike ...ni krojenje nije tesko..;)
Naravno , ako ne mislis da sijes "complete " ( tako ih zovem ) ...ono, suknja , sako...i sve tip- top...:mrgreen:

Back