Koliko pratite i da li uopste pratite modu?

Kad predjes tridesetu upoznas i zavolis sebe onakvu kakva si ne patis sto ti nije guza manje a grudi vece,sto ti noge nisu duze a kosa jaca...I vec bi trebalo i da pronadjes neki svoj stil a da sa modom flertujes u detaljima.
Ove sezone sigurno da necu biti moderna jer zutu boju ne podnosim,sve te disco varijante 80tih su mi bljak,ili bolje receno nisu za mene.
Svaka zena koja ima dobru tasnu,cipele,cistu kosu i uredne nokte(i zubi se podrazumevaju!)u jeansu i beloj majici izgleda moderno,privlacno,i sexy..

Ja takodje ne volim zutu boju niti mi stoji.Najteze mi je sto kada jedan trend zavlada prosto je ne moguce kupiti nesto drugacije.Od kako sam postavila temu da nemam dara da se obucem debelo sam preispitala i ormane i moj stav u glavu o tome.Sada vec imam ideju konkretnu kako zelim da izgledam.A trend dodje i prodje.Najlepsi primer ne umiruceg jedinstvenog klasicnog stila su italijanke, koje u zrelim godinama uvek izgledaju odmereno i tako elegantno.Svaka cast.Naravno,tu je i standard..

Nikad nisam voljela stvari koje su "najnovija moda", prije svega biram ono što je od prirodnih materijala, što mi je udobno i što mi dobro stoji (ili se bar meni čini da mi stoji). Iz džinsa se praktično ne izvlačim, a u zavisnosti od godišnjeg doba ukombinujem džemperke, majice, i neke detalje. Najviše volim odjeću u sportskom fazonu, ravne cipele obavezno!!! Što jednostavnije - to bolje, iliti "less is more" - bar za mene. :) Žao mi je što nemam običaj da oblačim suknjice i haljine, i uvijek sebi kažem da ću to morati da promjenim, ali mi ne uspjeva. S vremena na vrijeme kupim neku, pa mi bezveze skuplja prašinu i moljce po ormaru.

Ovih dana smo preplavljeni jarkim bojama i lakovanim delovima garderobe i obuce... Da li vam se to svidja da li ste vec odvojili vec parce nekog odevnog predmeta za sebe po modi ili ste ipak dosledni svom tj sami sebi pravite odevne kombinacije ili pravite od onog sto imate...

Ja licno sam prestravljena od kako sam videla batine Lakovane baletanke DRECAVIH boja roze, zelene, zute...fuj fuj al dobro...mozda se neko svidja...
ili jakne metalik siva ili metalik zlatna ili lakovana bela to necu komentarisati...Prosle nedelje sam u Mangu videla haljinu istog kroja i sara kao sto je moja baka nosila posle rata... frapirala sam se...

A Vase misljenje o povaratku trendova?
Većinu trendova, hteli ne hteli, moramo da pratimo... jer nema ništa drugo po buticima, a garderoba se cepa i uništava :| još malo i kupujem crne helanke. Ah, a šta drugo? :lol:
(Naravno ironična sam :x pre ću nositi pocepane farmerke :mrgreen: što govori ponešto na temu.....)
Al' za maturu sam, recimo, morala da kupim špicaste sandale jer jednostavno nije bilo normalnih.
Kad sam se izula, kući, primetila sam da mi je čarapa magično nestala sa stopala. Trenje je pretvorilo u prah :lol:
A i čukljevi se naslućuju u četrdesetim, možda i ranije.....

Modni trendovi za ovu godinu si predivni...Ponovo su zenstvenost i elegancija u modi...To je nesto najlepse. A ispeglana kosa je totalno "aut".
Odusevljena sam ovogodinjim trendovima, a non stop gledam Fashion TV. Pratim koliko je to u skladu sa mojim mogucnostima
Jа поздрављам женственост и елеганцију- то је увек мој избор...али бре, зашто испеглана коса ''аут''...ја има коврџе и баш их не волим.:roll:

joj bwe i ja imam lokne...jesu one lepe i sve to ali bwe dok ih namestim pa kada pocnu da vode svoju politiku svaka lokna posebno onda zovem u pomoc drugaricu :D koja me isfenira za medalju mada imam duuugu kosu.Za trendove sada drago mi je sto se konacno vraca kolorit jer svakoj devojci malo boje ne fali..Ali samo da nebude drecavih tipa zelene i rozle:)

Back