parka
Buduća legenda
- Poruka
- 26.261
pa i nije, ali je dobra ilustracija razlika..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

da i isti komentar na pitanje jednog naseg koji prvi put ide u pariz drugome koji zivi tamo "kakve su ribe?" ovaj odgovara u fazonu, dobre su ali neces ih videti ko ove nase polugole i toliko nafrakane, to samo tresevi i zna se ko.
ja koliko sam vidjala po ulicama sve koje su skockane, to je onako jednostavno ni previse sportski ni previse elegantno, fazon moze za posao, ali ako se zadrzis u gradu moze i za izlazak da prodje. nista previse nabudzeno i seksipilno na ocigledan nacin. opusteno. a lepo.
Ali s vremena na vreme kupim stvari, i potrudim se da izgledam lepo, cak i malo preko moje licne mere, jer sam ukapirala da sam u godinama kada, kao, treba ipak da izgledam pristojno
I provalila sam da me razni klijenti i saradnici (zenskog pola) uvek snime kako sam obucena... da nije tih pogleda, verovatno bih cesce isla u martinkama i somotskim pantalonama
ali i ovako je ok, imam neki kezual stil, svoje boje, moz' da prodje...

Ja zato najcesce sijem sama jer nemogu da podnesem tu uniformiranost![]()
Pratio bih, ali mi se obično ne sviđa i loše mi stoji to što je u modi.
Najbolje mi je kada kupim šta mi se svidi makar bilo totalno out.
Ma jbo modu... ☺

,skor sve mi je jednobojno,ali raznih boja,

i meni isto....
) iako imam samo 19 godina..a hvala Bogu pa sam preskočila one najtužnije tinedžerske neizgrađene fazone..i uvek gledam da mi nešto lepo stoji,tako da nikad nisam obukla farmerke niskog struka,žute bluzice,srebrne ili zlatne jakne (NAPUMPANE!!) ali mi savršeno odgovara visok struk,rolke jakih boja...
gotova si postajes tetajer sam ukapirala da sam u godinama kada, kao, treba ipak da izgledam pristojno

...inace muvalo:gotova si postajes tetakostimici i stiklice za odrasle
![]()
Ne, to stvarno nije moj fazon... samo sam morala malo da spustim loptu ... a danas sam eto sebi kupila torbu na decijem odeljenju - toliko o tome kakva sam teta 
Ma dobro, i ja nosim farmerke, ali recimo đžins jaknu nisam nikad imala.А ја се опет, од кад знам за себе, не извлачим из џинса...