Koliko naših miliona eura mislite da će Vučić odneti bratskom mu narodu Albanije za postradale u zemljotresu?

Sećam se ja vaših anti ratnih demonstracija.Kao juče da je bilo.Ja na frontu.Blato.Hladno.Ispucala mi koža na rukama i licu.Ledi mi se jetra.Noge ne osećam,prstiSneg pada po meni i pušci.Vetar duva.Tišina koju prekida,pucnjava u daljini.A vi.Pravite anti ratne demonstracije po Beogradu.Sedite u kafiću.Odziv na mobilizaciju oko 5% beše.Pi,čke.Je,bem li vam majku.Znaš!Jel znaš?
15%.Ali dolazili su neki smradovi koji sede u kancelarijama i pretili.A kad neko preti, onda neću.A rođaci kažu nemoj da dolaziš, ima nas dosta.
 
pa ne može ne mogu oni oni sposobni oni neeežni
Онда почети учити пите савијати, требаће пекара.
idontnow.gif
Брзо. Јако брзо.
 
Балкански народи немају другу опцију него да се окрену једни другима.

Помоћ Србије Албанији би била пун погодак и корак ка помирењу.

Rado bi im pomogli sa ovih par stotina hiljada njenih na našoj teritoriji

Kud ćeš veći resurs od ljudi .. da im to pošaljemo

Uzgred

Albanija je i do sada živela bez nas , pa neka nastavi
 
Vratili se nasi momci iz tima za vanredne situacije koji su bili u Albaniji u onom mestu koji je najvise stradao kod Draca.Cuo sam se sa jednim,kaze bili su odlicno primljeni ,ni jedan jedini incident iako su bili u uniformama sa srpskim obelezijima.Donosili su im hranu mestani,kaze veze nemaju sa Siptarima sa Kosova ko nebo i zemlja? Ljubazni ,otvoreni ?Da li svo vreme imamo pogresnu sliku o Albaniji i mesamo ih sa Kosovom?
 
Ja sam slušao neke priče da su Srbi u Albaniji užasno ugnjetavani, toliko da im se čak ne dozvoljava ni da imaju srpska imena, zatim da je Albanija aktivno učestvovala u ratu protiv SRJ '99, da je žuta kuća bila na njenoj teritoriji, kao i kampovi za obuku terorista itd itd.

Ali moguće da je sve to bila laž, ne znam.
 

Back
Top