Koliko mrzite kad vas neko sinuje?

Ma jasno sve...Ne moram sad da blokiram samo me interesuje kakvo viđenje imate po pitanju toga da neko pročita i ne odgovori
Mene opasno iritira.
Ako mi ne odgovoriš znaci da me podcenjujes i ne smatraš me bitnim.
Nepristojne osobe.
Pišem o standardnim odnosima na bazi prijateljstva a ako je veza neka u pitanju samo neodgovaranje mi je najveća poruka i mnogo glasnija nego bilo šta da se napise

Postoji osnovna kultura u komunikaciji i isto tako mekultura.
Neko ti poželi dobar dan ti ga pogledaš i ne odgovoriš.To je i sa ,,sinovanjem,, stvar kulture ili mekulture a može biti i zasluga zbog predhodnog dopisivanja,sinovanja,ignorisanja itd.
Uglavnom,sve se svodi na kulturu življenja.

Dakle interesuje me koliko vas to iznervira,sta za vas znači ako nekom pošaljete neku porukicu a on vas samo sinuje?

Prvo pomislim da taj neko nešto radi i da ne može odmah da odgovori. Obično kasnije dobijem odgovor.

Sa druge strane, trudim se da odmah odgovorim, ali se desi da kasnije odgovorim na poruku.

Ne nerviram se zbog, osim kada se radi o nečemu hitnom..

Dakle interesuje me koliko vas to iznervira,sta za vas znači ako nekom pošaljete neku porukicu a on vas samo sinuje?
Ranije me je iritiralo kada neko seen-uje poruku i ne odgovori mi jer ja ulažem dovoljno svog vremena, koje je dragoceno, razume se, da njemu/njoj odgovorim. Međutim, kako vreme prolazi shvatio sam da nema potrebe da se poredim sa drugima jer dela govore više od reči, a ja mogu da odaberem trebaju li mi takvi ljudi u životu i da li je opravdano seen poruku ili me prosto ne doživljava ozbiljno.

U svakom slučaju, nije za paniku. Ne moram biti bilo kome primarna ličnost u životu, ali mi je dobar indikator da ni oni neće biti meni još dugo.

Back