Toxique
Domaćin
- Poruka
- 3.521
Dakle interesuje me koliko vas to iznervira,sta za vas znači ako nekom pošaljete neku porukicu a on vas samo sinuje?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni je to izuzetno ne kulturno,i bedno...a opet i ja to radimNe iznervira me, sem ako moja poruka nije bila kako si? Ili šta ima novo? Kako je na poslu/faksu? Uglavnom više nikad neću pitati tu osobu kako je, zabole me.
Procita poruku,i ne odgovoriSta znaci"sinuje"?
Nikad nisamjel bar lajkuješ sinovanje?
Slažem se sa tim potpuno...Ali meni se recimo dešavalo da to uradim i da to nije dovoljno toj nekoj osobi pa idalje dosadjuje i smara...Bila bi prva i poslednja poruka.
To mnogo osoba radi.posaljem poruku i on uopste ne odgovori.izludjuje me to a ja kada im to uradim onda histerisu zašto ne odgovoriš.doduse ja to namerno takvima posebno kada im trebam.Procita poruku,i ne odgovori
Imaš blok, zašto da te smara i nervira?Slažem se sa tim potpuno...Ali meni se recimo dešavalo da to uradim i da to nije dovoljno toj nekoj osobi pa idalje dosadjuje i smara...
Da da,mladje generacije to zovu sinovanje ili seen...ili ti pročitano,viđeno...Jasno sve sta kažešTo mnogo osoba radi.posaljem poruku i on uopste ne odgovori.izludjuje me to a ja kada im to uradim onda histerisu zašto ne odgovoriš.doduse ja to namerno takvima posebno kada im trebam.
Nisam znao da postoji i izraz za to
Pišeš o ličnim odnosima ili poznanicima,prijateljima?imam poznanike koje mi to rade a žene ako ne odgovore i ne šaljem vise porukeSlažem se sa tim potpuno...Ali meni se recimo dešavalo da to uradim i da to nije dovoljno toj nekoj osobi pa idalje dosadjuje i smara...
Ma jasno sve...Ne moram sad da blokiram samo me interesuje kakvo viđenje imate po pitanju toga da neko pročita i ne odgovoriImaš blok, zašto da te smara i nervira?
Pišem o situaciji koja mi se dešavala ranije ili koju ja sad uradim nekom.Sto i nije u redu.Pišeš o ličnim odnosima ili poznanicima,prijateljima?imam poznanike koje mi to rade a žene ako ne odgovore i ne šaljem vise poruke
Ne znam zašto je tako.Ma jasno sve...Ne moram sad da blokiram samo me interesuje kakvo viđenje imate po pitanju toga da neko pročita i ne odgovori
Mene opasno iritira.Ma jasno sve...Ne moram sad da blokiram samo me interesuje kakvo viđenje imate po pitanju toga da neko pročita i ne odgovori
E ajmo sad malo ozbiljnije da uđemo u to taktiziranje?primer muško ženskog odnosa.Ne znam zašto je tako.
Možda je upitno vaspitanje i kultura, možda samo taktitziranje ili memar.
Da evo ispod sam napisala,oko tog taktiziranja muško ženski odnosi....Mene opasno iritira.
Ako mi ne odgovoriš znaci da me podcenjujes i ne smatraš me bitnim.
Nepristojne osobe.
Pišem o standardnim odnosima na bazi prijateljstva a ako je veza neka u pitanju samo neodgovaranje mi je najveća poruka i mnogo glasnija nego bilo šta da se napise
Odgovorio je Mecenaa u postu iznad.E ajmo sad malo ozbiljnije da uđemo u to taktiziranje?primer muško ženskog odnosa.
Dakle interesuje me koliko vas to iznervira,sta za vas znači ako nekom pošaljete neku porukicu a on vas samo sinuje?
Ranije me je iritiralo kada neko seen-uje poruku i ne odgovori mi jer ja ulažem dovoljno svog vremena, koje je dragoceno, razume se, da njemu/njoj odgovorim. Međutim, kako vreme prolazi shvatio sam da nema potrebe da se poredim sa drugima jer dela govore više od reči, a ja mogu da odaberem trebaju li mi takvi ljudi u životu i da li je opravdano seen poruku ili me prosto ne doživljava ozbiljno.Dakle interesuje me koliko vas to iznervira,sta za vas znači ako nekom pošaljete neku porukicu a on vas samo sinuje?
Ali ako vidis da je taj neko na mreži a ne odgovara?Prvo pomislim da taj neko nešto radi i da ne može odmah da odgovori. Obično kasnije dobijem odgovor.
Sa druge strane, trudim se da odmah odgovorim, ali se desi da kasnije odgovorim na poruku.
Ne nerviram se zbog, osim kada se radi o nečemu hitnom..