Колико можете да трпите ?

Gladan mogu bas dosta,i cesto kad sam u zurbi nekoj ne jedem po nekoliko sati.Bol zavisi koji,radim sparinge cesto bas jake i trpim jake udarce u glavu bez problema.Takodje kad igram basket ili fudbal izvrnem zglob ili tako nesto gadno dobro trpim ili podnosim.Bol koji ne mogu da trpim i odmah resavam je recimo bol u zubu(hvala bogu imao sam ga dva puta u zivotu samo) i tupi bol glave.Ali ne bol kao temperatura nego jednostavno tupi bol onaj bol sto vise nervira nego boli.Kad sam zedan to ne trpim.I generalno sam stava da je rehidratacija najbitnija i za zdravlje a i za onog ko se bavi sportom tako da retko kad dodjem uopste u situaciju da budem zedan.Nedostajanje hmm. E to mi je bas slaba tacka.Tesko podnosim bilo koju udaljenost.

Natalija, moglo je i drugacije pitanje.....

Верујеш да не постоји начин да ти неко недостаје ,можда и да те боли а да то прихватиш и наставиш да живиш .
Ти предпостављаш да рецимо заљубљена жена није у стању да поднесе мирно ,мислим без очигледне драме, да је остала без оног у кога је заљубљена или га чак воли ?

Верујеш да не постоји начин да ти неко недостаје ,можда и да те боли а да то прихватиш и наставиш да живиш .
Ти предпостављаш да рецимо заљубљена жена није у стању да поднесе мирно ,мислим без очигледне драме, да је остала без оног у кога је заљубљена или га чак воли ?
Nisam video to zadnje u nizu....

Гладни , жедни , бол , недостајање ..

Јел умете да истрпите бол ? И како и колико ?

Јел предност ако можете и умете да стиснете зубе и издржите ?
Па жао ми је. Твој поглед,твоја перспектива,твоје читање,твоја рефлексија.
ove tri kategorije su fizicke, cetvrta je duhovna i postoji razlika...

ove tri kategorije su fizicke, cetvrta je duhovna i postoji razlika...

у чему је разлика ?
Нема разлике или умеш , можеш да поднесеш или не можеш и не умеш.
Мислиш да је духовно теже ..могуће ,али може да се прброди ма колико било тешко и болно. И то са осмехом.Може.

у чему је разлика ?
Нема разлике или умеш , можеш да поднесеш или не можеш и не умеш.
Мислиш да је духовно теже ..могуће ,али може да се прброди ма колико било тешко и болно. И то са осмехом.Може.
Covek moze sve sto hoce....

Back