Koliko mesecno ustedite?

U posledjnih godinu dana plata mi je bila 110 evra, pa nisam imao ni za osnovne potrebe, a kamoli da štedim.
Prije par godina plata je bila 180 evra, pa sam mjesečno odvajao oko 25 evra. Naravno, živio sam kod roditelja, pa sam mogao nešto da uštedim, a da sam živio solo, ne bi od štednje bilo ništa.
Ove godine plata je 500 evra, ali imam kredit da vraćam, tako da se nadam da ću moći da uštedim opet oko 25 evra mjesečno.

Ne ustedim nista jer ulažem u izgradnju lokala koji bi trebalo da obezbede mojoj porodici relativno lep život u budućnosti.

Izdvajam mesečno oko 200 eura za ratu kredita koji sam uzeo za kupovinu nekretnine i jos toliko za gradjevinski materijal i majstore.

Ako se to može nazvati stednjom, onda eto oko 400 eura mesečno.

Ne ustedim nista jer ulažem u izgradnju lokala koji bi trebalo da obezbede mojoj porodici relativno lep život u budućnosti.

Izdvajam mesečno oko 200 eura za ratu kredita koji sam uzeo za kupovinu nekretnine i jos toliko za gradjevinski materijal i majstore.

Ako se to može nazvati stednjom, onda eto oko 400 eura mesečno.

Похвално буудала. Кад би већина Срба имала предузетнички дух, попут твог, Србија не би била сиромашна земља.

Похвално буудала. Кад би већина Срба имала предузетнички дух, попут твог, Србија не би била сиромашна земља.

Većina Srba ima taj domaćinski duh.

Problem su razni pridosli elementi koji imaju nomadsko skakavčki duh i koji će da odu dalje kad ovde postane losije nego negde tamo.

Mada, priznajem, socijalni NWO eksperiment sa SFRJ jeste dosta doprineo kvarenju srpskih domaćinskih osobina, ali su one verujem i dalje ostale sama sustina Srbina .

ja puno stedim.
ubacujem sitne metalne pare u plasticnu flasu,kroz otvor.
nekad 1 dinar,nekad 2,a nekad i 5,zavisi koliko ustedim,to jest, dali kupim integrali djevrek ili recimo praznu kiflu od juce.
ponekad se malo pocastim,pa kupim pasteticu,koja nije integralna.
pa posle godinu dana,skupi se, ponekad cak i 1000 dinara.
onda,sa tim parama vec mogu ko co'ek otici u market i kupiti sebi neko divno svinjsko ili pilece meso iz argentine.
tad skacem od srece.

Back