Konrad-19
Buduća legenda
- Poruka
- 35.605
Narod veruje nenadležnom
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Upo je u zamku svoju al nikako ili djavolsku al nikako zapravo da upadne sve nesto kobojagi,ili se to nama priviđa.JojjjjjjjjjjjjjLaze jer ne zeli da prizna.I sve dok ne bude hteo da prizna, lagace sve vise i vise,jer tone sve dublje i dublje.
Upao je u zamku djavolsku.Kao i oni koji su s njim i podrzavaju ga.
vi ste štedljivi na istini, daMi Crnogorci nikad ne lazemo
a spinovanje?Zavisi od broja reci koje izgovori
Negde 3 posto su lazi
Al to ne znaci da je 97 posto istina, to su pripreme za lazi i dokazivanje da je laz istina
Poneki put mu slucajno izleti istina, desi se , ziva dusa.
Ne zaboravi da je ono što predsednik govori a nije tačno uvek i samo bela laž.Ljudi, ja ne mogu ni da pohvatam vise koliko ovaj covek laze.
Pa ovo je legendarno, mislim da on i njegov bolesni sistem obaraju sve rekorde u laganju.
Te nije bio zvucni top, te jeste ali nije zvucni top, te jeste nesto ali nije korisceno; te policajca udario student, te nije samo student ali ga udarali svi kada je pao; te Caciju polomili rebro, ne ne, ipak nisu ali ga napli mucki; te baba je otisla u Kanadu, te nije nego je u Madjarskoj, te samo tetki da odnese lek; ali ce na kraju svi biti uhapseni koji sire paniku!!!
Da li je neko brojao koliko taj covek slaze u roku od jednog sata npr.?
U Beogradu strajkuju gotovo sve gimnazije, ali realno koliko djaka drzi taocima ostale djake.... broja djaka koji ne zeli da ide u skole podrzavajuci svoje profesore je otprilike tri puta manji od onih koji zele. Na neki nacin i to je LAZ da djaci zele strajk...
Naravno da sam normalan. Petu gimnaziju drzi zatvorenom 30 djaka koji spavaju u toj gimnaziji. Na njihovoj strani je jos 300 ucenika te skole, a ostalih 900 zele da zavrse godinu normalno.
Veca je zelja kod djaka da se ne ide u skolu od one da se ide i to ne iz nekih politickih razloga vec onako po default-u...U Beogradu strajkuju gotovo sve gimnazije, ali realno koliko djaka drzi taocima ostale djake.... broja djaka koji ne zeli da ide u skole podrzavajuci svoje profesore je otprilike tri puta manji od onih koji zele. Na neki nacin i to je LAZ da djaci zele strajk...
Djaci zele da idu u skole, to je veci SF nego da je Vucic rekao neku istinu.U Beogradu strajkuju gotovo sve gimnazije, ali realno koliko djaka drzi taocima ostale djake.... broja djaka koji ne zeli da ide u skole podrzavajuci svoje profesore je otprilike tri puta manji od onih koji zele. Na neki nacin i to je LAZ da djaci zele strajk...
Pre bih rekao da je to njegovo braon laz.Ne zaboravi da je ono što predsednik govori a nije tačno uvek i samo bela laž.
reci lepo boje govana.Pre bih rekao da je to njegovo braon laz.
Braon, kao boja...Znas cega.
Francuz, ne dopada mi se kako si to napisao.nije rasisticki ali u sfrj se znalo ko najvise laze, ko najgore laze i ko ne ume da laze...policijski izvori su referenca, narodni vicevi su tu kao visnja na vrhu.
romi kao uvek vode, svaki rom koga uhvate u kradji napr dere se ko da ga kolju, nisam ja majka da mi umre, sin da mi ne ide u vojsku i sl.
sledeci su siptari koje kao malu decu odaje milion gestova kada lazu, kao drmanje ramenom, grcevi na licu, pokreti ociju i sl.
treci na top listi a opevani u milionima viceva su bosanci, najsmesniji i vokabularno najidiotskiji, infantilni u masti i kada ih neko uhvati u lazi...ko kad muja uhvati fatu sa hasom na legalu.... znate vec kako ide laganje
hrvati su su majstori ljigavog licemerja i cinicno se izvlace kada su izvuceni na lice istine i nikad nece priznati da lazu ma kako ih ta istina dotukla vec ce kao zene da ocute
slovence necu komentarisati jer su oni glupi da lazu
crnogorcine ponosno lazu, znaci kao gorstaci, odvaljeni od kamena, ali lazu hrabro zato sto misle da ne lazu i obicno idu one mantre o ocu da ih ne spominjem
nasa braca cokalije makedonci, uvek su mi bili simpa ljudi, ali gomila siptara kod njih im je usla u dnk tako da i oni nekad poprime njihove forme laganja, isto kao nasa braca iz srpske koji su zahvaljujuci tome sto zive sa bosnjacima postali u lazima kao njihovi likovi u ogledalu.
sada uzmite reference ko sedi u nasoj vladi a ima dosta roma, ima ihahaj bosanaca, ima i poneki siptar, naravno ima i hrvata, slovenaca nema i steta je, a nadje se i poneki crnogorac da zakuva ovu klin corbu.
svaka vlast pada na nacin kako je vladala... miloseviceva je pala sto bi se reklo sa brute force jer je tako vladala, mozda ova danas padne na njenoj okosnici koja ih je i ustolicila, a to je laz.
ima boga.
kao prvo nijesam francuz ja sam ti čoče iz lijevna rodom po majci a iz podno nikšić po ćaći, kad god vidim brata šiptara oslovim ga sa tunga tjeta shoq fatmir i dodam nako srpski ćifsha, a kada me neki rom pokusa da dzepari u busu samo ga pogledam i prosikcem akata. sa bracom hrvatima zvinglam dok ne padnemo pod sto a sa janezima samo radim poso.Francuz, ne dopada mi se kako si to napisao.
Ok, bilo je bosanaca dovezenih autobusima na miting, koje je trebalo najuriti, onako, motkom, bez filozofije i objašnjenja. Cigana koji su nalijetali automobilom. I to namarisati i da ne nabrajam ćacije u Pionirskom... i dr.
Ali, to ko sjedi u vladi, tj. koje je nacionalnosti nema nikakve veze. To su žitelji Srbije. Mnogi i rođeni u njoj, neko se odlučio da živi u toj državi, neko se nastanio nakon studiranja.... Punopravan je član vlade kao i onaj sa Vračara. Nije on ili ona problem. Problem je pohlepna i zla ljudska priroda koja nema nacionalnih obilježja.
A što se tiče slovenaca, kako si rekao da su glupi da lažu?!!! Nisu glupi, nego su odgojeni na način koji je ispravan.
Što odmah ne reče da si svraka?kao prvo nijesam francuz ja sam ti čoče iz lijevna rodom po majci a iz podno nikšić po ćaći, kad god vidim brata šiptara oslovim ga sa tunga tjeta shoq fatmir i dodam nako srpski ćifsha, a kada me neki rom pokusa da dzepari u busu samo ga pogledam i prosikcem akata. sa bracom hrvatima zvinglam dok ne padnemo pod sto a sa janezima samo radim poso.
tako da sam ti ja hologramska sublimacija svega sto vidis, jer sve znam, sve vidim, sve cujem i sve razumem. a sto ti ne paše, pa cuj stari, kaj se onda bumbarujes na me, ja sam ti ko tica koja graktanjem najavljuje prolece u srbiji, za sve srbe nas koji smo od te loze koja je krvarila za ovo tlo sumadije sa svojim precima, a ako treba i bog tako kaze, svi cemo opet isto jer nam je to usud...istorijski.