cukijuri
Zainteresovan član
- Poruka
- 136
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
cukijuri:
cukijuri:a jel dobar za COUNTER-STIKE?
jel bolji od logitech-a MX510 ili MX500*
Mis ne cini kaunterasaIncinerator:Odelo ne cini coveka!
Ali zato slušalice da.Кулиража:Mis ne cini kaunterasaIncinerator:Odelo ne cini coveka!
LOLDabaMAN:Ali zato slušalice da.Кулиража:Mis ne cini kaunterasaIncinerator:Odelo ne cini coveka!![]()
mx 700 ti je bezicni inace je sporiji od mx 510 tj brz je ko mx500 a slrv1000 ima 3 dugmeta a mx-evi 6 ako se ne varamcukijuri:pa koji da uzmem? Logitech MX510, ili taj Speed Link Razor Viper 1000, ili MX700?
cuo sam da neki klanovi koriste Microsoft-ove miseve koji kostaju oko 30 evra? sta vi mislite kakvi su?
Dobro, gotovo isti. Ipak, MX700 i kompanija su jako skupi miševi, meni je jednostavno prevelika investicija za tako mali komad hardvera. Ukoliko ipak cuki namerava da baca pare na 700-tku, bolje da uzme laserski MX1000, koji je nešto malo skuplji, ali daleko napredniji.DabaMAN:MX510 je kompletno isti kao i MX700, samo što ima žicu... :?
Odmah posle logitechovih miševa, koji su br.1 u svetu, idu microsoftovi.cukijuri:pa koji da uzmem? Logitech MX510, ili taj Speed Link Razor Viper 1000, ili MX700?
cuo sam da neki klanovi koriste Microsoft-ove miseve koji kostaju oko 30 evra? sta vi mislite kakvi su?
Dobro, a ko da će to dečko osetiti u kanteru...Incognito:MX700 je isti kao MX500 samo bez zice... MX510 je daleko boljih performansi (5.8 Mpix/sec, 15G)...