Koliko košta odelo Predsednika koji reklamira jeftini parizer, jogurt, sampon...?!

Poruka
22.015
...

Jedna autorska "cisto modna tema"...:ceka:

Koliko kosta outfit Predsednika koji od nedavno radi u TeleShopu:

proizvodi-vucic-460x0.jpg

Zna li neko da li je marka odela domaca, Jumko ili koja vec...?
Da nije i odelo pojeftinilo?

Sat je cini mi se neki plasticni deciji kineski ili gresim?
Kosulja Waikiki Business bela, garant ona sa tri precrtane cene... :think:
Ako uzmes 4 kosulje... carape ti gratis!

Jesi cuo @Jugoslav Čvarak...

Ovde cemo da pratimo outfit Predsednicki :klap:

...

...

...
😡

Znam na što točno ciljaš u vezi sata, ali taj čovjek nikada ne bi toliku svotu istresao za sat, već je kupio lažnjak.
Nešto poput Brolexa.
Ili mu je Patek Philippe netko poklonio.
Ne pati on od statusnih simbola, poput Sv. Franje je, bio bi spreman na Andrićevom Vencu pred kamerama skinuti se gol i obući vreću.

😡

Znam na što točno ciljaš u vezi sata, ali taj čovjek nikada ne bi toliku svotu istresao za sat, već je kupio lažnjak.
Nešto poput Brolexa.
Taj čovjek ne pati od statusnih simbola, poput Sv. Franje je, bio bi spreman na Andrićevom Vencu pred kamerama skinuti se gol i obući vreću.

Evo i tvoji kopiraju AVtihrista :thumbdown:

Od ponoći mjere na snazi: 30 proizvoda ograničenih odlukom vlade imat će ovaj znak​

https://www.index.hr/mobile/vijesti...6154.aspx?index_ref=naslovnica_vijesti_prva_m

...

Evo i tvoji kopiraju AVtihrista :thumbdown:

Od ponoći mjere na snazi: 30 proizvoda ograničenih odlukom vlade imat će ovaj znak​

https://www.index.hr/mobile/vijesti...6154.aspx?index_ref=naslovnica_vijesti_prva_m

...
Koliko znam, Predsjednik Vlade Republike Hrvatske, Gospodin Premijer Andrej Plenković postrojio je trgovce poput Putina, kada je Dnjeripasku tamo trazio da mu vrati naliv pero.
Nije samo 30, već daleko više.
Председник Републике Србије, Господин Председник Александар Вучић i Predsjednik Vlade Republike Hrvstske, Gospodin Premijer Andrej Plenković, itekako znaju zagrmiti kada se radi o dobrobiti malog čovjeka.

Koliko znam, Predsjednik Vlade Republike Hrvatske, Gospodin Premijer Andrej Plenković postrojio je trgovce poput Putina, kada je Dnjeripasku tamo trazio da mu vrati naliv pero.
Nije samo 30, već daleko više.
Председник Републике Србије, Господин Председник Александар Вучић i Predsjednik Vlade Republike Hrvstske, Gospodin Premijer Andrej Plenković, itekako znaju zagrmiti kada se radi o dobrobiti malog čovjeka.
Dogovorene cene još početkom godine otopljavanjem odnosa.
Plenkovic-Vucic-Twitter-.png

...

...
Pusti brate taj outfit.

😡

Nešto poput Brolexa.
Ili mu je Patek Philippe netko poklonio.
Ne pati on od statusnih simbola, poput Sv. Franje je, bio bi spreman na Andrićevom Vencu pred kamerama skinuti se gol i obući vreću.
Sat nije "autfit"

Ni ti nisi sam u glavi?
Koji mi?
Znaš kako kaže naš narod?
Zaludan pop i jariće krsti...

P.S.
Ti si inače mišljenja da predsednik jedne države treba da se pojavi u pocepanim farmerkama i patikama?
Ništa od toga mu nije od predsedničke plate :per:
Vučić je u poslednjih desetak godina postao multimilioner. Zaebao i Đilasa. To nam sve govori

Elementarno poštovanje, ne mora i podrška, negde mora početi.
Ili od strane predsednika, ili od strane naroda. Na kojoj strani ima više mozga?
Sramota me je... ovo je fin rijaliti show za ljude van Srbije, da predsednik skupi "najveće" mozgove svoje ekipe da odu da kupe parizer u obližnjem marketu... samo da se odgovori na Insta-challenge! :thumbdown:
Nisam oduševljena jer predsednik Srbije predstavlja nekolicinu namirnica na sniženjima, kao da su ga platili kojekakvi trgovinski lanci da ih reklamira... krajnje degutantno... kao što nisam oduševljena mnogim drugim stvarima sa kojima nam se obraća više puta dnevno, pa eto, i nedeljom pred spavanje sa ovakvim vestima (nisam propratila... možda taj HITTvit obiluje informacijama koje bi me se ticale, ali npr. modna osvešćenost tog našeg predsednika nikada ne treba da se ocenjuje kao nešto vrlo bitno.
Dopada mi se njegov nebo-plavi sako. Otvara mu boju lica... plus bela košulja-sve OK.

Sat je poklon od Miloša Zemana, sa posvetom.
Сваки тај Поклон мора се декларише као Државно Власништво,уколико Поклони превазилазе одређену вредност,већ унапред установљену.
То је Закон.

Back