Колико кошта гледање међу ноге сопственој девојци/жени



Мислите ли да је цена коректна?

Мислите ли можда да толико кошта да својој девојци/жени држите страх?
kao sto rece cuveni dr Stanojevic, direktor klinike "nama je cilj da buduce oceve odvratimo od prisustva porodjaju"
pa, je ovo samo mala stavka u ispunjavanju te namere
 
Stvarno ne znam, nisam vršila anketu. Dete se rađa kao i svako drugo dete. Ne mislim da se od toga treba praviti spektakl.
pravis, kad radajnje tvog deteta dodje na red
i ne moze nikada ad ti bide kao "radjanje svakog drugog deteta"
isto bi bilo kao kad bi rekla "sta da pravim famu oko svog umiranja, smrt kao i svaka druga"
a, nije bas tako
 
Kako nije? :eek:

Pa smrt kao i svaka druga. A pošto ja umirem, nebitna mi je. Bitna je ljudima oko mene. A kada se pobabimo nikome zaista to više i nije toliki šok.

Samo rođenje se proslavlja, ok. Ali ne zoveš publiku kad praviš dete, što bi je zvao i kada se porađaš. Rekoh, okej mi je da je tu kao podrška, šta više vrlo lepo i korisno za majku, a i za ekipu (neko je, ipak, umiruje) ali pazi gleda te neko kako se krečiš i kako te seku pa missim nit bolesnijeg uma nit veće suludarije.

PS znam (još hiljadu puta, znam) da je "rađanje deteta najčistiji i najdivniji predivni prekrasni bajni etc. čin koji je nešto najsvetije i najšarenije, srculastije i njanjavije na svetu", ali ipak missim sva ta krv i creva i posteljica i, da prostiš, peečka na tacni su ipak malo previše za ljudski stomak, pa nije ni čudo što se onesveste.
 
Inače, u zadnjih mesec dana mi je 3 oca, od toga jedan novopečeni, reklo kako apsolutno nikakav osećaj nemaju (nisu imali) da je to dete njihovo, niti imaju kakve emocije prema "tome". Tj. dete k'o dete. I, naravno, završe rečenicom: sigurno će se to promeniti, vremenom...

(Vremenom, kada dete dobije ličnost i lik koji mogu da prepoznaju i sl.)
 

Back
Top