Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Ja sam moj telefon kupio iskljucivo za surfovanje,navigaciju i slusanje internet radija.To sto s'njim mogu da zovem i saljem poruke je plus.Inace svaki dan provedem po 4-5 sati surfujuci na njemu dok sam na poslu.
U poslednjih tri meseca skoro nikako.
Samo za praktične stvari.....
Tajmer upozorenja,poneka poruka i sl.
Ali,pitaj me koliko koristim internet....???
Ne skidam se po 18 sati svaki dan.
Više sam otkačio,yebo ja mater onom k'o ga izmisli....
ja mislim da bih na raspustu poludeo da nije njega,zato sam najvise i kupio fon,za net,jer vise nisam kod kuce nego sto jesam kad idem u skolu pa valja utucati to vreme
Ja sam moj telefon kupio iskljucivo za surfovanje,navigaciju i slusanje internet radija.To sto s'njim mogu da zovem i saljem poruke je plus.Inace svaki dan provedem po 4-5 sati surfujuci na njemu dok sam na poslu.
sve manje i manje. sms (40-50 poruka mesecno) ,poziv (20min),mini opera (kada mi zatreba da nadjem neku ulicu u gradu) ,mp4,radio i da ne zaboravim najvazniju stvar na telefonu budilnik
k700i neprevazidjeni