DarkMoon
Buduća legenda
- Poruka
- 41.427
Nije krsina, auto je bio dobar, krsina ne bi izdrzala toliko.Niko nema što Srbin imade... bravo, znam, vozio sam kršine a i to po putevima punim rupa.
E, to je vozač.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije krsina, auto je bio dobar, krsina ne bi izdrzala toliko.Niko nema što Srbin imade... bravo, znam, vozio sam kršine a i to po putevima punim rupa.
E, to je vozač.
A nisam to rekao, samo sam se nadovezao na tebe, ja sam se sit navozio kršinaNije krsina, auto je bio dobar, krsina ne bi izdrzala toliko.
I ja sam to pomislio, pilot ultralakih vazduhoplova lolavion?
Ako si na 360 km od Ostroga znači da smo komšije @Paula nije daleko za vožnju. Ali ako je cijeli dan bila na nogama i nije čestito sjela umorila se.Кренуо са Острога поподне, мало чекања на Шћепан пољу, шорање негде на Романији, опет мало чекања у Зворнику, и вожња право кући, стигао пре поноћи. 360 км.
Зависи на којичу страну идеш!Ako si na 360 km od Ostroga znači da smo komšije @Paula nije daleko za vožnju. Ali ako je cijeli dan bila na nogama i nije čestito sjela umorila se.
Na istu kao i tiЗависи на којичу страну идеш!
А од Зворника??Na istu kao i ti
Do Zvornika je oko 320 km. Znači da ne možeš biti predaleko.А од Зворника??
Ти си из Зворника?Do Zvornika je oko 320 km. Znači da ne možeš biti predaleko.
Da.Ти си из Зворника?
Малог или Великог?
Velikog.Малог или Великог?
Kesokevac ima duze periode izmedju treptanja xDNemam ograničenja, vozio sam 1000 milja bez da trepnem. Stajanje samo da dopunim gorivo i da piškim. Beograd - Kopenhagen, Detroit- Dallas...
2000km.
Лепо. Ја сам са друге стране Дрине. Околина Лознице. Био сам пар пута ту код тебе!!Velikog.