Tuzni_patak
Elita
- Poruka
- 18.247
Vazni su VELIKI , ljudi......
A i zarez je vrlo bitan....
A i zarez je vrlo bitan....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kako vi sve gledate crno na belo.niko ne zna dok se ne nadje u toj situaciji.najlakse je reci, razvedi se.mnogi brakovi imaju razlicite krize pa ipak opstaju.neko pije,neko radi previse,neko je previse sa drustvom,nekom je mama zakon,nekog boli uvo za kucu i zivi kao gost,neko je stalno umoran i nezadovoljan,neko je sebican,neko voli da se kocka,neko ne zna da iskaze osecanja,nekom je mali,nekom je veliki al mlitav...a neko je ljubomoran.pa zar treba svi ovi da se razvedu?najvaznije je da li postoji ljubav i zelja da se opstane zajedno,sve ostalo su samo stepenice na gore ili dole.
Strah od promena je kod svih najveća kočnica, bilo šta da je u pitanju. On je, izgleda, procenio da ti nemaš "petlju" da se razvedeš, i da može da se ponaša kako hoće ti ćeš sve trpeti, "jer si krivac". Ne vredi da dozvoliš da te istera iz takta, pa da onda praskaš, bolji je način da mu na prvi nagoveštaj takvog ponašanja odmah vrlo ozbiljno kažeš da ti to nećeš više trpeti. Mora da naleti na trvrdo! Tu se pojavljuje rizik da ga izgubiš, ali može i da pomogne da shvati da je "pročitan" i da ne može dalje tako da se ponaša. Ne znam u čijem stanu živite, ali moja prva misao, kad me neko maltretira, je da zalupim vrata za sobom - da se izvali okvir! Pa neka onda druga strana razmišlja šta će, i kako će da te vrati. Svako ima svoj način, pa verovatno imaš i ti neki svoj, uradi sve što misliš da će "upaliti", samo nemoj dozvoliti da ti život prolazi uludo.Mislim da sam odgovor ustvari znala,ali se ipak nadam... Tako bih volela da je sve,ne kao pre,nego lepše. Da nestane ona senka sa njegovog lica... Ponekad kad mi prekipi,kad ne mogu više da izdržim njegovu psihičku torturu,prasnem da hoću razvod i to odmah,a onda prasne i on da hoće isto,ali mi nešto kasnije kaže da dobro razmislim šta hoću i sve ubrzo "zaboravi". Kako se ovo dijagnostikuje? Jel to i on izgleda ima strah od promena? Mislim da je suština problema u tome što me nije voleo onako kako meni treba. I boli činjenica da se oprašta Kurti i Murti,a ja nisam zaslužila još jednu šansu posle toliko zajedničkih godina vernosti.![]()
Drage moje,mislite li da je dovoljno dve godine za uvideti može li on da vam oprosti što ste zgrešili ili ne? Ima li svrhe više čekati i nadati se kad stvari i sada deluju tako sveže,kao da su se juče desile? Bojim se da samo gubim vreme nadajući se,jer je i dalje tako ljut i povredjen,čak mi se čini da vremenom postaje sve neprijatniji povremeno.
Neverovatan savetTopmodelsice, ti bi trebalo da sedis na vrhu planine, a mi da se bosonogi veremo do tebe po pouku.
Drage moje,mislite li da je dovoljno dve godine za uvideti može li on da vam oprosti što ste zgrešili ili ne? Ima li svrhe više čekati i nadati se kad stvari i sada deluju tako sveže,kao da su se juče desile? Bojim se da samo gubim vreme nadajući se,jer je i dalje tako ljut i povredjen,čak mi se čini da vremenom postaje sve neprijatniji povremeno.
jao ej
ja kad sam bila mala nikako nisam uspela da shvatim ni što je ona zveknula strahinju, ni što joj je on... oprostio... eeeee ko zna kakav je baja bio taj vlah alija
Nikad nemojte da budete sigurni da znate sta se desava izmedju decka i devojke, muza i zene ili izmedju ljubavnika i ljubavnice.