Koliko je zenama bitno materijalno stanje kod muskaraca za vezu?

Heidfeld fan

Veoma poznat
Poruka
13.759
Mislim da zenama treba da bude bitno materijalno stanje... To je sasvim prirodno... Ne znam kakva je to zena kojoj to nije bitno, bezzivotna...
Zenama treba da bude bitno da je muskarac snalazljiv, vredan, pa i da ume da zaradi, sve to sto zene privlaci je mnogo moralnije od fizickog izgleda koji muskarac iskljucivo trazi na zeni...Dakle zene su bolji ljudi od muskaraca...Ono sto se njima svidja ima veci smisao i eticki je na mnogo visem nivou... Ali u nasem svetu mi smo ih ubedili da je to lose, a da je meriti nekome fizicki izgled najispravnije...

Овај кирику има паре али и велику бабуру!
 

jolemisa

Elita
Poruka
22.911
Ako je žena ostvarena, ima svoja primanja i to dobra primanja, nije sponzoruša koja hoće o nekog da se omasti, onda bih rekla da ukoliko je sposobna traži i sposobnog muškarca. To ne znači d amora da bude sposoban da zarađuje odlično, već da nije neka lenština koja džabalebari, sedi na netu po ceo dan i prenemaže se. To je bitno. Da ukoliko sam ja ceo život radila i ulagala, da ne želim pored sebe nekog gotovana. Isto bi trebalo da razmišljaju muškarci. Ako je on već zapeo i puno radi, šta će mu neka koja sedi kod kuće i lakira nokte? Mene bi to nerviralo. Svako traži drugoga prema sebi.

Ove lenštine neka se nađu zajedno pa nek crkavaju od gladi ako već ne žele da zasuku rukave
I ja sam poceo da radim prenje,tako da ni tu nije bilo problema.Imali smo lepa primanja.
 

bezimeni1

Primećen član
Poruka
654
Ali o kojim ženama to pričaš? Staviti sve kategorije žene u isti koš je isto tako pogrešno kao i staviti sve muškarce u jedan folder bez nekih gradacija.
Koje žene tebe zanimaju, budi specifičniji?
O obicnim, prirodnim, prosecnim devojkama, kakve se najcesce vidjaju na ulici, koje su samodovoljne i koje su otvorene za neke kombinacije.

Pa ako je samo pitanje sexa, onda što bi bilo važno materijalno stanje?
To se i ja pitam i nije mi jasno sto se to trazi. Obicno te prvo optuze kako si povrsan i zele da te uvuku u neki ozbiljniji odnos, a to istovremeno onda znaci i mesanje materijalnog, i onda te optuze kako si nesposobni sonja jer ne ispunjavas uslove za nesto ozbiljnije. Trazio sam devojku za takav neki opusteniji odnos i naletao sam samo na takve uslove, a iz prica drugih isto kazu da i za takav odnos treba da budes materijalno obezbedjen. I po mom misljenju to nema nekog smisla, mozda u praksi za tako nesto materijalno i stvarno nije toliko bitno vec se samo tako prica.
 

Top