Koliko je Vučić spreman da ide kada bi mu vlast bila ugrožena?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Spreman je na sve ali mislim da neće biti potrebe za nekim oštrijim merama. Za sada batinaši i žandarmerija rade posao. Ako bi došlo do obustave rada u Kolubari, kao pred 5.oktobar, mislim da bi i to mogao da reši. Uvođenje vanrednog stanja, masovna hapšenja i prebijanja... Ali još uvek ima ogromnu podršku i vladavina mu nije ugrožena.

Уме да покраде изборе. Истина.

I ja mislim da nece do toga doci.
Prevario sam se nisam ocekivao ove proteste, iznenadilo me je ali ne verujem u nesto vece.

U svakom slucaju nisam ocekivao ovakvo srozavanje rejtinga SNS-a, mogli bi da odu sa vlasti brze nego sto smo ocekivali.

Заболе нас бре за те страњске речи! Је л' он луд, реците нам?! (медециски)

Председник Вучић иде 2027 године. Тада му истиче мандат. Наравно, он ће мирно отићи. Једино ако Народ, што може да се лако деси, буде захтевао од њега да остане на власти, јер у њега највише имају поверења!

ako mu to dopusti ujka Hil...a ujka Hil, samo prenosi planve nekog drugog...licno verujem, da bi njegovi banditi gazili narod kamionima..pucali u noge narodu, a kada se nasmrcu, pucali i u glave tom istom narodu...organizovali bi safari po beogradu

Само треба да пазе да их лавови не ћапе. Опасно је то!

Do kraja...

Vladaoca hrane sujetom i lazima. Владалац се прво окружи полтронима и улизицама (Макијавели). Тако да он не зна право стање ствари и зато је увек у праву.

што значи ако је увек у праву, газиће тенковима.

Само нисам сигуран ко би ту био згажен. У томе је проблем. :(

Ма има тога...а, има и народа за устанак...

Али, Чека се Вожд да нас поведе ... Војводе да га прокламацијом прогласе испод 600-летног храста ...

тога се плаше Дахије и ДБ(мач у рукама партије и врховног команданта Маршала)

Баш су Мице. Што би се плашили у својој земљи.. Чега?!

Колико је Вучић спреман да иде када би му власт била угрожена? БИЛА?!?
Па,значи признајете да му власт није угрожена,иако се напињете свим силама да докажете то (протести,психологија покрета тела и лица,"издајничке" активност,јовањица и остале глупости).

Вучић је тражио неколико милијарди кредита у Швајцарској па су га одбили. НИС ће бити блокиран као фирма са руским капиталом.

НЕ иде му... мораће појачати из меке у тврђу тиранију.

Запад га руши, али иде и слом државе, што значи да ови са Запада иду на то да он и његов клан биолошки не преживе кулминацију побуне.

Bez da ikoga plašim, samo me zanima vaše mišljenje jer se on ocigledno ne oseca ugroženim a ni odgovornim za mnoga dešavanja

Na šta je sve spreman zarad ostanka na vlasti ?
Za razliku od Tadića i Koštunjavog Vučić ako izgubi vlast a ne bude želeo da ga hapse mora razmišljati o inostanstvu.
No još jerano o tome rano raspravljati on je tek na početku svoje vladavine.

Back