Kiki63
Domaćin
- Poruka
- 4.312
Arnaut nista ti nije svetoZamisli kad ti tradicija zavisi od svijeca i slike nekog lika na ormaru pored hleba
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Arnaut nista ti nije svetoZamisli kad ti tradicija zavisi od svijeca i slike nekog lika na ormaru pored hleba
Mi se naše vere ne odričemo Guzloje.Zamisli kad ti tradicija zavisi od svijeca i slike nekog lika na ormaru pored hleba
Mi se naše vere ne odričemo Guzloje.
vi aljekovi ste bezboznici, ajde kako slava bez svece? aljek siftar se ruga i jos rice o nekim pedofilamaMi se naše vere ne odričemo Guzloje.
pedofili su u opozicijivi aljekovi ste bezboznici, ajde kako slava bez svece? aljek siftar se ruga i jos rice o nekim pedofilama
Verujemo u Boga i u srpstvo.Vi sad kao vjerujete u bibliju?
Verujemo u Boga i u srpstvo.
Da nisi malo ometen u razvoju pa postavljas ovako glupa pitanja??U Isusa Hrista?
zasto ih ne uhapsite onda?pedofili su u opoziciji
aljek siftar je protestant, vidis da vas svi zovu sekta, vama i ne smeta vise?Verujemo u Boga i u srpstvo.
Apsićemo.Sve ćemo apsiti.Videćeš posle nove godine.Ima zatvori da bude dupke puni.I stadione ćemo pretvoriti u zatvore.Mora red da se zna.zasto ih ne uhapsite onda?
jok more, pedofili su u vlasti
vlast cak krade decu
partizanovci jedva cekaju, i ja sam partizanovac, - vucicu pederu, ori se sa tribina!Apsićemo.Sve ćemo apsiti.Videćeš posle nove godine.Ima zatvori da bude dupke puni.I stadione ćemo pretvoriti u zatvore.Mora red da se zna.
znači jugoslAvenčugapartizanovci jedva cekaju, i ja sam partizanovac, - vucicu pederu, ori se sa tribina!
Pa covek je licno rekao , njega narod ne moze da uplasi , a kriminalci po narudzbi mogu i strane sluzbe mogu....zato da nas novac da dobije njihovu sigurnost...sto mi se cini pametnim....das tudje da zastitis sebe...Bez da ikoga plašim, samo me zanima vaše mišljenje jer se on ocigledno ne oseca ugroženim a ni odgovornim za mnoga dešavanja
Na šta je sve spreman zarad ostanka na vlasti ?
bre, nema vise DB ,i to vec dovoljno dugo da nema greske....cini ti se da DB postoji , udji u bilo koji sektor BIA ili javne bezbednosti ili idi u spoljnu bezbednost i videces ni slicnost sa DB, ne mozes da prepoznas ni pogled, gledaju te kao da su sad dosli iz zabavista, nema onog pronicljivog pogleda ili ako je necija svalerka, onog osmeha, turi mi ga nane samo natenane...Обе те групе контролише ДБ по налогу Вучића
Imali smo Miloševića, znamo kako se završilo. Isto su obojica bili "faktor stabilnosti".
Iznecemo ih sve iz skupštine i zatvoricemo vrata za sobomKakvi izbori?![]()
Pa on ne pada na izborima, zna se kako ce olos da padne.
aljek siftar je protestant, vidis da vas svi zovu sekta, vama i ne smeta vise?
Виде ли ко шта каже Бизон?
Теза да је држава власник деце?
Виде ли ко шта каже Бизон?
Теза да је држава власник деце?