Koliko je Vučić spreman da ide kada bi mu vlast bila ugrožena?

Spreman je na sve ali mislim da neće biti potrebe za nekim oštrijim merama. Za sada batinaši i žandarmerija rade posao. Ako bi došlo do obustave rada u Kolubari, kao pred 5.oktobar, mislim da bi i to mogao da reši. Uvođenje vanrednog stanja, masovna hapšenja i prebijanja... Ali još uvek ima ogromnu podršku i vladavina mu nije ugrožena.

Spreman je na sve ali mislim da neće biti potrebe za nekim oštrijim merama. Za sada batinaši i žandarmerija rade posao. Ako bi došlo do obustave rada u Kolubari, kao pred 5.oktobar, mislim da bi i to mogao da reši. Uvođenje vanrednog stanja, masovna hapšenja i prebijanja... Ali još uvek ima ogromnu podršku i vladavina mu nije ugrožena.
I ja mislim da nece do toga doci.
Prevario sam se nisam ocekivao ove proteste, iznenadilo me je ali ne verujem u nesto vece.

U svakom slucaju nisam ocekivao ovakvo srozavanje rejtinga SNS-a, mogli bi da odu sa vlasti brze nego sto smo ocekivali.

I ja mislim da nece do toga doci.
Prevario sam se nisam ocekivao ove proteste, iznenadilo me je ali ne verujem u nesto vece.

U svakom slucaju nisam ocekivao ovakvo srozavanje rejtinga SNS-a, mogli bi da odu sa vlasti brze nego sto smo ocekivali.
Mogli bi da su izbori demokratski. Ali nisu. I zato neće otići skoro.

Bez da ikoga plašim, samo me zanima vaše mišljenje jer se on ocigledno ne oseca ugroženim a ni odgovornim za mnoga dešavanja

Na šta je sve spreman zarad ostanka na vlasti ?
na sve ...pa čak i da poput tvog predsjednika pomiluje sina pedofila,dilera drogom i svodnika i to prije suđenja i donošenja presude.

Spreman je da puca na ljude i da ubija pa i da ide tenkovima jer se on nece ziv predati.
ako mu to dopusti ujka Hil...a ujka Hil, samo prenosi planve nekog drugog...licno verujem, da bi njegovi banditi gazili narod kamionima..pucali u noge narodu, a kada se nasmrcu, pucali i u glave tom istom narodu...organizovali bi safari po beogradu

Do kraja...

Vladaoca hrane sujetom i lazima. Владалац се прво окружи полтронима и улизицама (Макијавели). Тако да он не зна право стање ствари и зато је увек у праву.

што значи ако је увек у праву, газиће тенковима.

Poslednja izmena:
Svasta moze da se iskoristi za orudje.

Ма има тога...а, има и народа за устанак...

Али, Чека се Вожд да нас поведе ... Војводе да га прокламацијом прогласе испод 600-летног храста ...

тога се плаше Дахије и ДБ(мач у рукама партије и врховног команданта Маршала)

I meni se čini. Kao i svaki put, opozicija će biti na nivou zadatka da zajebe stvari. Pa će neki bojkotovati a drugi izaći u 14 kolona ;)
Опозиција Хилова испостава бр2.увек на висини задатка. Када је требало да се говори о буџету онда ајмо фингирани сукоб у скупштини.

Back