- Poruka
- 366.620
Bez da ikoga plašim, samo me zanima vaše mišljenje jer se on ocigledno ne oseca ugroženim a ni odgovornim za mnoga dešavanja
Na šta je sve spreman zarad ostanka na vlasti ?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bez da ikoga plašim, samo me zanima vaše mišljenje jer se on ocigledno ne oseca ugroženim a ni odgovornim za mnoga dešavanja
I ja mislim da nece do toga doci.Spreman je na sve ali mislim da neće biti potrebe za nekim oštrijim merama. Za sada batinaši i žandarmerija rade posao. Ako bi došlo do obustave rada u Kolubari, kao pred 5.oktobar, mislim da bi i to mogao da reši. Uvođenje vanrednog stanja, masovna hapšenja i prebijanja... Ali još uvek ima ogromnu podršku i vladavina mu nije ugrožena.
Mogli bi da su izbori demokratski. Ali nisu. I zato neće otići skoro.I ja mislim da nece do toga doci.
Prevario sam se nisam ocekivao ove proteste, iznenadilo me je ali ne verujem u nesto vece.
U svakom slucaju nisam ocekivao ovakvo srozavanje rejtinga SNS-a, mogli bi da odu sa vlasti brze nego sto smo ocekivali.
Ocekujem bar 15% vecu izlaznost na sledecim izborima. Nadam se i vise od toga.Mogli bi da su izbori demokratski. Ali nisu. I zato neće otići skoro.
na sve ...pa čak i da poput tvog predsjednika pomiluje sina pedofila,dilera drogom i svodnika i to prije suđenja i donošenja presude.Bez da ikoga plašim, samo me zanima vaše mišljenje jer se on ocigledno ne oseca ugroženim a ni odgovornim za mnoga dešavanja
Razočaraćeš se.Ocekujem bar 15% vecu izlaznost na sledecim izborima. Nadam se i vise od toga.
Kakvi izbori?Ocekujem bar 15% vecu izlaznost na sledecim izborima. Nadam se i vise od toga.
Moze biti, a mozda se i iznenadim.Razočaraćeš se.
ako mu to dopusti ujka Hil...a ujka Hil, samo prenosi planve nekog drugog...licno verujem, da bi njegovi banditi gazili narod kamionima..pucali u noge narodu, a kada se nasmrcu, pucali i u glave tom istom narodu...organizovali bi safari po beograduSpreman je da puca na ljude i da ubija pa i da ide tenkovima jer se on nece ziv predati.
Ehhh pa ti mislis da bi narod gledao....ako mu to dopusti ujka Hil...a ujka Hil, samo prenosi planve nekog drugog...licno verujem, da bi njegovi banditi gazili narod kamionima..pucali u noge narodu, a kada se nasmrcu, pucali i u glave tom istom narodu...organizovali bi safari po beogradu
Ehhh pa ti mislis da bi narod gledao....
Svasta moze da se iskoristi za orudje.Ископаће Били.... оружје ...
Svasta moze da se iskoristi za orudje.
Razočaraćeš se.
Опозиција Хилова испостава бр2.увек на висини задатка. Када је требало да се говори о буџету онда ајмо фингирани сукоб у скупштини.I meni se čini. Kao i svaki put, opozicija će biti na nivou zadatka da zajebe stvari. Pa će neki bojkotovati a drugi izaći u 14 kolona
Vlast koju podrzavaju mafijasi i * navijaci* nije dobra vlast