Miša Šmolja
Domaćin
- Poruka
- 4.009
a dobro nije bas surovaSurova istina
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a dobro nije bas surovaSurova istina
Na osnovu pitanja se moze zakljuciti da je muskarcima cilj sex, a zenama ljubav i da obe strane zbog toga kalkulisu.Muškarci ženama nude ljubav kako bi došli do seksa,
Dok žene muškarcima nude seks kako bi došle do ljubavi.
Koliko ima istine u ovome?
Kakva su vaša iskustva?
Muškarci ženama nude ljubav kako bi došli do seksa,
Kakva su vaša iskustva?

Istina je relativan pojam
Moja iskustva su dragocena
Moguće da tako šljaka iz prve na nekom bio-hemijskom nivou, kako mladež danas veli da ih "radi" kogođ...
Dok u nekom šopenhuerskom smislu, jelte, to već rađa drugačija, smislenija iskustva.![]()
.gif)
izgleda da je tako.Muškarci ženama nude ljubav kako bi došli do seksa,
Kakva su vaša iskustva?
Muškarci ženama nude ljubav kako bi došli do seksa,
Kakva su vaša iskustva?
Na osnovu pitanja se moze zakljuciti da je muskarcima cilj sex, a zenama ljubav i da obe strane zbog toga kalkulisu.
Ne mislim tako.
Ma da..al valjda smo odmakli od životinja za koji milimetar...samo sirova hebacina..a ..![]()

Pa ne daje baš ljubav, nego "ljubav"Kako to muškarac da ljubav ako je nema??
Da si u uvodnom postu umesto reči "nudi" iskoristio neku drugu tipa "daruje, poklanja" bilo bi podnošljivije..možda i jasnije..Pa ne daje baš ljubav, nego "ljubav"
Par puta sam preko dejting platformi naleteo na žene koje su manje-više htele seks na eks, ali su prethodno pomenule da traže nešto trajnije (manje-više zajednički život, porodica/deca). Možda grešim, ali to sam protumačio kao da žele dublju bliskost i povezanost sa nekim ili se možda samo plaše samoće, a seks je način da do toga možda dođu?Za musku stranu ne znam za zensku bih se uglavnom slozila.
Barem za ove u mojem okruzenju.
Sve koje su koristile ili koriste Tinder i imale jednokratne izlete su zelele vezu, trazile "ljubav". Ni jedna nije imala seks za jedno vece samo zbog seksa. Za ove koje znam.
Da.Par puta sam preko dejting platformi naleteo na žene koje su manje-više htele seks na eks, ali su prethodno pomenule da traže nešto trajnije (manje-više zajednički život, porodica/deca). Možda grešim, ali to sam protumačio kao da žele dublju bliskost i povezanost sa nekim ili se možda samo plaše samoće, a seks je način da do toga možda dođu?
Za musku stranu ne znam za zensku bih se uglavnom slozila.
Barem za ove u mojem okruzenju.
Sve koje su koristile ili koriste Tinder i imale jednokratne izlete su zelele vezu, trazile "ljubav". Ni jedna nije imala seks za jedno vece samo zbog seksa. Za ove koje znam.
Kazem kako jeste. Nije moje da poducavam zene. Svako zivi svoj zivot.Kakvo je to nepoznavanje muškaraca..
Pa oni nikad neće nekog ko je krenuo niže podići više. Seksom za jedno veče nikog neće kupiti, pa ni za par večeri. Niti dobiti ljubav. Dobiće ono što se dešava, a to je jednokratni ili višekratni sex. Podhitno na doučavanje.
Ovde je sve kontradiktorno. Razumeš li šta si napisao?Par puta sam preko dejting platformi naleteo na žene koje su manje-više htele seks na eks, ali su prethodno pomenule da traže nešto trajnije (manje-više zajednički život, porodica/deca). Možda grešim, ali to sam protumačio kao da žele dublju bliskost i povezanost sa nekim ili se možda samo plaše samoće, a seks je način da do toga možda dođu?
Pa kaži ako si prijateljica. Sexom od starta se on neće zadržati niti se sexom vezuje niti će je zbog sexa zavoletiKazem kako jeste. Nije moje da poducavam zene. Svako zivi svoj zivot.
Naravno da razumem, a i meni je to bilo skroz čudno. Suštinski sam im u tim situacijama jednostavno stavio do znanja da nisam zainteresovan, a kod par njih sa kojima sam ostao u kontaktu se desilo da su se ubrzo smuvale sa nekim kretenima koji su im zagorčali život i šutnuli ih kada su naleteli na druge žene ... Šta onda zaključiti u takvoj situaciji?Ovde je sve kontradiktorno. Razumeš li šta si napisao?
taj milimetar je jedno vibro jajeMa da..al valjda smo odmakli od životinja za koji milimetar...
E, taj milimetar nam podmeće ovakva pitanja i zahebava nas..![]()

cini cast damiDa si u uvodnom postu umesto reči "nudi" iskoristio neku drugu tipa "daruje, poklanja" bilo bi podnošljivije..možda i jasnije..![]()
Pa generalno bih rekao kad zensko hoce da zavede muskarca definitivno ce svesno ili podsvesno da ide na to da mu bude fizicki i seksualno atraktivna..Za musku stranu ne znam za zensku bih se uglavnom slozila.
Kako to definises?Sve koje su koristile ili koriste Tinder i imale jednokratne izlete su zelele vezu, trazile "ljubav".
Eh o ovome bi se sutra moglo izvuci iz konteksta i pokrenuti dve ili tri nove temeNi jedna nije imala seks za jedno vece samo zbog seksa. Za ove koje znam.
Da si im se dopao?Naravno da razumem, a i meni je to bilo skroz čudno. Suštinski sam im u tim situacijama jednostavno stavio do znanja da nisam zainteresovan, a kod par njih sa kojima sam ostao u kontaktu se desilo da su se ubrzo smuvale sa nekim kretenima koji su im zagorčali život i šutnuli ih kada su naleteli na druge žene ... Šta onda zaključiti u takvoj situaciji?