Koliko je tačno?

Na osnovu pitanja se moze zakljuciti da je muskarcima cilj sex, a zenama ljubav i da obe strane zbog toga kalkulisu.

Ne mislim tako.

Meni je neverovatno kako sve ljudi funkcionišu, Naprosto ovo mišljenje mi je toliko strano da ne mogu ni nit da uhvatim kako, šta...

Neko nešto nudi?? Što ne želi i nije deo njega ali nudi da bi nešto dobio? Nikad nikome nisam dala bilo šta iz kalkulacije. Dam što imam, što nemam nemam. Ne dam da bi dobila. Dam sex da bih dobila ljubav?

Kako se to sex daje?
Kako to muškarac da ljubav ako je nema??
Ovo je neka žešća igra koju ne kapiram

Za musku stranu ne znam za zensku bih se uglavnom slozila.
Barem za ove u mojem okruzenju.
Sve koje su koristile ili koriste Tinder i imale jednokratne izlete su zelele vezu, trazile "ljubav". Ni jedna nije imala seks za jedno vece samo zbog seksa. Za ove koje znam.
Par puta sam preko dejting platformi naleteo na žene koje su manje-više htele seks na eks, ali su prethodno pomenule da traže nešto trajnije (manje-više zajednički život, porodica/deca). Možda grešim, ali to sam protumačio kao da žele dublju bliskost i povezanost sa nekim ili se možda samo plaše samoće, a seks je način da do toga možda dođu?

Par puta sam preko dejting platformi naleteo na žene koje su manje-više htele seks na eks, ali su prethodno pomenule da traže nešto trajnije (manje-više zajednički život, porodica/deca). Možda grešim, ali to sam protumačio kao da žele dublju bliskost i povezanost sa nekim ili se možda samo plaše samoće, a seks je način da do toga možda dođu?
Da.
Znam samo jednu koja je zelela seks zbog seksa ali ta je bila razvedena i povredjena. Rekla bih da je imala jako lose iskustvo i nije htela nikakvo vezivanje. Osecao se neki prezir prema muskarcima i vezama.

Barem za ove u mojem okruzenju.
Sve koje su koristile ili koriste Tinder i imale jednokratne izlete su zelele vezu, trazile "ljubav". Ni jedna nije imala seks za jedno vece samo zbog seksa. Za ove koje znam.

Kakvo je to nepoznavanje muškaraca..
Pa oni nikad neće nekog ko je krenuo niže podići više. Seksom za jedno veče nikog neće kupiti, pa ni za par večeri. Niti dobiti ljubav. Dobiće ono što se dešava, a to je jednokratni ili višekratni sex. Podhitno na doučavanje.

Kakvo je to nepoznavanje muškaraca..
Pa oni nikad neće nekog ko je krenuo niže podići više. Seksom za jedno veče nikog neće kupiti, pa ni za par večeri. Niti dobiti ljubav. Dobiće ono što se dešava, a to je jednokratni ili višekratni sex. Podhitno na doučavanje.
Kazem kako jeste. Nije moje da poducavam zene. Svako zivi svoj zivot.

Ovde je sve kontradiktorno. Razumeš li šta si napisao?

Ovde je sve kontradiktorno. Razumeš li šta si napisao?
Naravno da razumem, a i meni je to bilo skroz čudno. Suštinski sam im u tim situacijama jednostavno stavio do znanja da nisam zainteresovan, a kod par njih sa kojima sam ostao u kontaktu se desilo da su se ubrzo smuvale sa nekim kretenima koji su im zagorčali život i šutnuli ih kada su naleteli na druge žene ... Šta onda zaključiti u takvoj situaciji?

Muškarac će da poželi za stalno te i takve samo ako proračuna da uz nju ide mir, stabilnost, da je sposobna, uračunljiva, racionalno kad preračuna da će mu sa njom biti bolje nego da je sam. Malo to veze ima sa sexom, naravno je bitno da se u tome slažu, ali to nije glavni razlog. Zato je ta početna pretpostavka teme da da sex da bi dobila ljubav potpuno neispravna. To se neće desiti.

Pa generalno bih rekao kad zensko hoce da zavede muskarca definitivno ce svesno ili podsvesno da ide na to da mu bude fizicki i seksualno atraktivna..
Muskarac sa druge strane ce pucati na spiku cesto, dakle emocije...
Mada ima dosta sive zone.
Sve koje su koristile ili koriste Tinder i imale jednokratne izlete su zelele vezu, trazile "ljubav".
Kako to definises?
Pri tom ja tvrdim da je vecina tamo cisto radi seksa. A da su zaista trazile ljubav ne bi to radile, moje mišljenje, malo im se i dopalo, opet ne znam pricu 🤷
Ni jedna nije imala seks za jedno vece samo zbog seksa. Za ove koje znam.
Eh o ovome bi se sutra moglo izvuci iz konteksta i pokrenuti dve ili tri nove teme :D

Naravno da razumem, a i meni je to bilo skroz čudno. Suštinski sam im u tim situacijama jednostavno stavio do znanja da nisam zainteresovan, a kod par njih sa kojima sam ostao u kontaktu se desilo da su se ubrzo smuvale sa nekim kretenima koji su im zagorčali život i šutnuli ih kada su naleteli na druge žene ... Šta onda zaključiti u takvoj situaciji?
Da si im se dopao? :)
Ne poznajem zene koje imaju sex sa bilo kim. Biraju čak i kada zele odnos bez obaveza.

Back