Koliko je tačno?

Moguće da tako šljaka iz prve na nekom bio-hemijskom nivou, kako mladež danas veli da ih "radi" kogođ... :cool:
Dok u nekom šopenhuerskom smislu, jelte, to već rađa drugačija, smislenija iskustva. ;):)

Svima je potrebna ljubav.
Svima je potreban seks.

Naravno, mislim na mentalno zdrave ljude, ne one sa psihopatskim i sociopatskim tendencijama.

Ljubav je permanentna potreba - seks nije permanentan, i pogotovo potreba za njim nije uvek iste jacine, zavisi od mnogo toga. Moglo bi se do ujutru o ovome.

Nema.

Prvo nema nikakvog smisla, a zatim nije ni tačno

Ljubav se ne nudi na zahtev, niti je možeš odglumiti
Seks se ne daje da bi se nešto dobilo, besmislica .
U sexu se ili uživa ili ne.

Žene koje ja znam, ne bi zamenile sex sa ne znam kakvom bezsexnom ljubavi, to je sve paket

Tačno zamišljam lava i lavicu kako se seksaju u preriji i ne vidim nikakvo zašto, kako, gde....nema tu nikakve kalkulacije. Jedino gde se naslućuje kalkulacija je njeno nećkanje i biranje ali to je zato što ona nosi veći teret nakon seksa...

Nema.

Prvo nema nikakvog smisla, a zatim nije ni tačno

Ljubav se ne nudi na zahtev, niti je možeš odglumiti
Seks se ne daje da bi se nešto dobilo, besmislica .
U sexu se ili uživa ili ne.

Žene koje ja znam, ne bi zamenile sex sa ne znam kakvom bezsexnom ljubavi, to je sve paket
promasila si poentu pitanja.
previse se oslanjas na chatgpt pa si pocela da pravis greske u sopstvenom razmisljanju. :D

sustina je ..da jedna strana nudi drugoj ono sta druga strana ocekuje i zeli da bi dosli do cilja

Muškarci ženama nude ljubav kako bi došli do seksa,
Dok žene muškarcima nude seks kako bi došle do ljubavi.

Koliko ima istine u ovome? :think:
Kakva su vaša iskustva?

Ne verujem da zdravi odnosi funkcionišu po principu "daj da bih dobio". Čim ljubav i seks postanu sredstvo za trgovinu, odnos polako prestaje da bude odnos, a postaje razmena interesa.

Back