Samson2009
Veoma poznat
- Poruka
- 13.411
Red bi bio da njegovi vernici posete njegaako im je do poglavara,a ne da oni u tudju kucu pozivaju goste.
![]()
Баш тако.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Red bi bio da njegovi vernici posete njegaako im je do poglavara,a ne da oni u tudju kucu pozivaju goste.
![]()
Злочин је јерес у коју увлачи наш народ преко православних екумениста.
Ма није то једина страшна ствар у доласку папе и да је Јован Павле дошао би било лоше.Ствар је у томе што је папа јеретик и што би по ко зна који пут православни екуменисти молитвено саслуживали са папистима.А преко свега тога у Грчкој кад је био папа у посети након тога је било дошло до силних поплава као знака Божијег гнева због доласка овог богопротивника.
Па нек им Ватикан плати авонске карте до Рима ,ако толоко желе да га виде.
Ne trabunjaj . Pitanje je jasno , koliko je SRBA protiv dolaska ovog Hitlerjugena . Ti nisi Srbin a glasao si . A vidim i mnogi drugi koji em nisu Srbi , a i ne zive u Srbiji ( ********* , Hrvati iz Hrvatske , Sipci ko zna odakle - nemam im jos I.P. adrese , muslimani iz Sandzaka i BIH ) , i razne druge Kunta Kinte .
Zato zacepi usta ******a - otvori topik sa pitanjem : koliko je katolika i za posetu SS Pape Srbiji i JA se necu tamo pojaviti da glasam .
E pa vidis, Papu ovdasnji vernici zele da vide u Srbiji. Ne mora to da bude Centralna Srbija, eto neka dodje u Vojvodinu. Pa i da poseti Vojvodinu, opet bi se nasli neki zli jezici da pokrenu temu o tome kako Papa hoce da ocepi Vojvodinu od Srbije. Stvarno nebuloze. A koliko se secam ti si zilot. Prema tome tebe me priznaje cak ni SPC. I sta iko sa tobom ima da diskutuje po tom pitanju? Nadji sebi ravne zilote pa upraznjavajte svoje vidjenje Boga.
Kolko zilota ima na forumu.
I laznih pravoslavaca i patriota.
Zašto bih ja bio bolestan kad tražim da se najomraženija i najopasnija tvorevina po čovečanstvo prvo dobro protrese i proveri ko je i šta je i koliko je imao udela u zločinačkom poduhvatu crkve koja je u dosadašnjoj istoriji čovečanstva kriva za milijarde i milijarde ljudskih duša koje su nestale pod njedom silom uz pomoć mača i krsta ?
Pre bih ja rekao da ti sada hoćeš da prikriješ zločin a samim tim na sebe preuzimaš ulogu učešća u zločinu i zločinačkom poduhvatu protive čovečanstva.
Od verovanja do istine ima dosta i zato najpre mora dobro da se proveri. To što ti veruješ da on nije ništa uradio protiv ljudskog roda to vredi jedno veliko ništa i to slobodno zaboravi.
A koliko to ima u Srbiji zabludelih ovčica ?
I kada je bilo čiji ili bilo koji pravoslavni sveštenik imao pravo da uđe u neku katoličku zermlju i napravi skup na pravoslavnoj osnovi. Daj mi molim te bar jedan primer. To što se crkveni službenici obilaze, razgovaraju i pričaju to je tako bilo još od kada su katolici debelo zgrešili i započeli da praktikuju učenje koje Hristos nikada nije propagirao, znači od 1054.g.
Pošto si ponosan na veru koja je do nedavno spaljivala veštice i vešce, koja je iskorenila domaće stanovništvo u Južnoj, Srednjoj i Severnoj Americi i Australiji, zbog koje je pre 70 godina nestalo milion Srba u svojoj zemlji, znači da u tebi još uvek teče krv monstruma koja samo čeka pogodan momenat da ponovo započne neki novi krvavi pir.
Колико ја знам он треба да дође у Ниш,а твоји лични ставови нису битни за разлог такве посете.А разлог је довршавање посла око озваничења унијаћења Србије.А јел се ти изјашњаваш као православац?
Истинских православаца (зилота) мало,а екумениста пуно.
Ma,kako da neNe. Na pitanje vere izjasnjavam se kao Katolik. A po pitanju nacionalnosti kao Srbin.
Meni je izuzetno zao sto Papa treva da dodje u Nis, a ne neki grad u Vojvodini gde zivi vecina Katolika u Srbiji.
Ako si ti istinski pravoslavac, ja sam deda mraz.
Ti prikane ocigledno nisi obavesten o dolasku Pape. Ali da ti odgovorim najpre na prvo pitanje. U Srbiji zivi cirka 200 000 Katolika, a pored nas jos 100 000 Evangleista, Protestanata, Reformatora, Baptista i drugih. Nemoj da zivis u zabludi decace. I nemoj da nam " uterivas " ono sto ne treba i to na Badnji dan. Nije lepo. Ako si Hriscanin onda znas o cemu pisem. A ti ocigledno nisi, nego ko zna sta si.
Katolici u opste ne traze od Srba da ih vole. Ali posto sam i sam Rimokatolik, postujem svoje prijatelje Pravoslavne veroispovesti, slavimo zajedno slave, idem u pravoslavnu crkvu. Ako sam Katolik, ne znaci da nisam Hriscanin.
A sad da te obavestim da Papa ne dolazi u Srbiju kao verski poglava vec u funkciji monarha jedne drzave, Vatikana. I on nece napraviti nikakav verski skup, nikakvu misu, ako si na to mislio.
Ali hajde da se napusavamo po tom pitanju i da svi ispadnemo pravi Hriscani? Da mi lepo napusavamo vase slave, vi nas Bozic...i bas fino...ja bih rekao da bismo ispali samo stoka, a moze da bude poinecijalno opasno. Pa ti nas guras u gradjanski rat svojim postovima covece! Da li si ti normalan?
Не, ако би долазио, римски бискуп би долазио као верски поглавар јер и прослава Миланског едикта има верски карактер.
Па где си деда мразе?![]()
Zeleo bih da postavim temu da se vidi koliki je % procenat SRBA protiv dolaska ovog Hitlerovog pulena u SRBIJU.Sadasnji papa je bio u Hitlerovoj vojsci kao sto kazu ujke "Dragovoljac" ali ajde da kazemo i da to nije razlog,postavlja se sledece pitanje:
Da li njemu kao Katolickom vodji treba dozvoliti ulazak u SRB zemlju koja je toliko ZLO dozivela od istih a on i oni ih proglasavali SVETIM it.d
Ja licno sam protiv toga da se doticnom dozvoli pristup u SRB.
Ti prikane ocigledno nisi obavesten o dolasku Pape. Ali da ti odgovorim najpre na prvo pitanje. U Srbiji zivi cirka 200 000 Katolika, a pored nas jos 100 000 Evangleista, Protestanata, Reformatora, Baptista i drugih. Nemoj da zivis u zabludi decace. I nemoj da nam " uterivas " ono sto ne treba i to na Badnji dan. Nije lepo. Ako si Hriscanin onda znas o cemu pisem. A ti ocigledno nisi, nego ko zna sta si.
Katolici u opste ne traze od Srba da ih vole. Ali posto sam i sam Rimokatolik, postujem svoje prijatelje Pravoslavne veroispovesti, slavimo zajedno slave, idem u pravoslavnu crkvu. Ako sam Katolik, ne znaci da nisam Hriscanin.
A sad da te obavestim da Papa ne dolazi u Srbiju kao verski poglava vec u funkciji monarha jedne drzave, Vatikana. I on nece napraviti nikakav verski skup, nikakvu misu, ako si na to mislio.
Ali hajde da se napusavamo po tom pitanju i da svi ispadnemo pravi Hriscani? Da mi lepo napusavamo vase slave, vi nas Bozic...i bas fino...ja bih rekao da bismo ispali samo stoka, a moze da bude poinecijalno opasno. Pa ti nas guras u gradjanski rat svojim postovima covece! Da li si ti normalan?
Iako se baš ne radujem eventualnom papinom dolasku, sutra je katolički Božić, pa
bi shodno tome predložio zatvaranje teme i BAN za postavljača.![]()